Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα ντέρμπι: Οι ώρες με τις οικογένειες και το τελευταίο δείπνο

Κώστας Πετρωτός15 Μαΐου 2024

Έγινε μεγάλη συζήτηση εντός αποδυτηρίων για το αν θα έπρεπε να γίνει ένα ακόμη δείπνο παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο μαγαζί στα δυτικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπως είχε συμβεί και πριν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Προφανώς, όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι πάντα προς την θετική κατεύθυνση λίγες ώρες παραπάνω όλοι μαζί, ως ομάδα.

 Ας μην παραβλέπουμε ότι προχθές την ίδια κίνηση έκανε και ο Τερίμ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με την διαφορά ότι στους «πράσινους» υπάρχουν θέματα σχέσεων παικτών-προπονητή.

Ωστόσο, προτιμήθηκε να μην γίνει τώρα ένα δείπνο. Και αυτό για πολύ ανθρώπινο λόγο. Αν η ομάδα επέλεγε να δειπνήσει και πριν το αποψινό ντέρμπι θα έπρεπε να το κάνει το βράδυ της Δευτέρας, καθώς χθες, μετά την προπόνηση, παίκτες και τεχνικό τιμ διανυκτέρευσαν στο «Μακεδονία Παλλάς», κάτι που αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας.

 Αυτό θα σήμαινε ότι οι παίκτες που το Σάββατο ήταν και πάλι στο «Μακεδονία Παλλάς», το βράδυ της Κυριακής ήταν μέχρι αργά στην Τούμπα και την Δευτέρα και πάλι θα πήγαιναν για προπόνηση, θα στερούνταν και άλλο τις οικογένειές τους.

 Και έτσι προτιμήθηκε, τελικά, να μην γίνει το δείπνο για να περάσουν οι παίκτες μερικές ώρες κοντά στις συζύγους τους ή τις συντρόφους τους και τα παιδιά τους, όσοι είναι πατεράδες. Δεν είναι εύκολες αυτές οι μέρες των πλέι οφ με τα διαδοχικά παιχνίδια και ας μην ξεχνάμε ότι ειδικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ένα non stop πρόγραμμα αγώνων όλη την σεζόν, συμμετέχοντας μέχρι λίγες εβδομάδες πριν σε τρεις διοργανώσεις. 

Το επόμενο δείπνο, με το καλό βέβαια να νικήσει ο ΠΑΟΚ απόψε, θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.