Ο Καστρίτης περιμένει αντίδραση

Metrosport Team22 Μαρτίου 2024

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και κυρίως εμφανίσεις χαμηλότατου επιπέδου, ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στον αυριανό αγώνα με το Λαύριο στο NickGalisHall και κυρίως να δημιουργήσουν προϋποθέσεις επιστροφής στο σημείο που βρίσκονταν πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Ο 42χρονος τεχνικός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του ως προς την εξάδα των ξένων με την οποία θα πορευτεί στην πλειοψηφία των αγώνων του ενδιάμεσου γύρου πριν τα Playoffs απλά περιμένει την επιστροφή του ΡομπέρτοΓκάλινατ για την κοινοποίησή τους. Είναι προφανές δηλαδή ότι ΕρικΡιντ και Σίλβιο ΝτεΣόουζα θα διαδραματίσουν ρόλο έβδομου και όγδοου ξένου, δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιωχθεί και η λύση της συνεργασίας μ’ έναν εξ’ αυτών. Προς το παρόν, αυτό το «κεφάλαιο» δεν έχει ανοίξει. Εκτός κι αν ο τελευταίος αλλάξει άρδην την εικόνα του.

Οι προσδοκίες του Έλληνα τεχνικού είναι  να  βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Προς αυτήν την κατεύθυνση ελπίζει ότι θα λειτουργήσει θετικά η επιστροφή του ΤζόναθανΣταρκ ο οποίος και χθες ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και θα επιστρέψει στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.