Άρης: Θα τον ανησυχήσει η «διαφορά» με τον Κουέστα;

Μάνος Χατζάκης16 Μαρτίου 2024

Διαφορά, σε πρώτο χρόνο, λέγεται πως υπάρχει με την πλευρά του Χουλιάν Κουέστα, όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Και είναι αυτός λόγος να... ανησυχούν στην Αλκμήνης;

Ο Κουέστα είναι από τους κορυφαίους του φετινού Άρη, από τους κορυφαίους (τουλάχιστον) σε αριθμό συμμετοχών, άρα αυτομάτως έχει μπει σε πολύ κλειστό κλαμπ με ποδοσφαιριστές, που δεν είναι Έλληνες, και έχουν ταυτιστεί με την ομάδα. Γράφει την ιστορία του με τα «κιτρινόμαυρα», έχει αποκτήσει τον σεβασμό φίλων και αμφισβητιών κι αυτα τα γνωρίζει καλά και ο ίδιος, όπως και οι γύρω του.

Στις 28 Μαρτίου, ο Ισπανός πορτιέρε κλείνει 33 χρόνια ζωής και παράλληλα ετοιμάζεται να κλείσει το καλύτερο συμβόλαιο στην καριέρα του και ο Άρης είναι σχεδόν το απόλυτο φαβορί, παρά το «χάσμα», για το οποίο γίνεται λόγος στις πρώτες διερευνητικές επαφές.

Και πριν τρία περίπου χρόνια, και -επίσης- πριν ο Κουέστα επεκτείνει το πρώτο του (διετές) συμβόλαιο με το οποίο είχε έρθει στους «κιτρινόμαυρους», είχε γίνει μικρό σήριαλ για την παραμονή του. Μετά τις φετινές, αλλά και περσινές εμφανίσεις του, ο ποδοσφαιριστής έχει κάθε λόγο να διατηρήσει τα γάντια του, άσχετα πώς θα κινηθεί η ΠΑΕ στις καλοκαιρινές μεταγραφές, γιατί, εκ των πραγμάτων, θα ψάξει για γκολκίπερ. Ακόμη και καλύτερο του Κουέστα.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα αποχωρήσει, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το μέλλον του συναδέλφου του. Απ' έξω, απ' έξω μπορεί να υπάρχουν ομάδες, από την Ελλάδα, που δεν θα έλεγαν όχι στον Κουέστα, έστω και ως δεύτερος κίπερ. Και πάλι, όμως, δεν φαίνεται πως θα υπάρξει θέμα με την παραμονή του στον Άρη.

Λίγα πάνω, λίγα κάτω, η ποδοσφαιρική λογική πως ο παίκτης θα συνεχίσει στο «Κλ. Βικελίδης» και δεν πρέπει να συντρέχει ο παραμικρός λόγος για όποια ανησυχία. Ο Κουέστα δεν θα τα σπάσει, για μερικά χιλιάρικα, ξέροντας ότι στον Άρη θα έχει -λογικά- τον πρώτο λόγο για να υπερασπίζεται την εστία. Εάν αλλάξει το σκεπτικό των ανθρώπων της ΠΑΕ, αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

Ο Ισπανός προτιμά να μείνει κάπου με λιγότερα χρήματα, ξέροντας ότι θα έχει τον τίτλο του «πρώτου» τερματοφύλακα, έστω και με διαλείμματα, παρά να υπογράψει κάπου ως στάνταρ δεύτερος. Στη θεωρία, ο Άρης μπορεί να του προσφέρει και καλό συμβόλαιο και συνεπή παρουσία κάτω από τα δοκάρια. Η πράξη δεν θα απέχει και πολύ, μιλώντας πάντα με τα νυν δεδομένα, από τη θεωρία που μόλις περιγράψαμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.