Ο θρυλικός Λαυρέντης: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για την επική ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο θρυλικός Λαυρέντης, ο άνθρωπος που ξεσήκωνε τον κόσμο του ΠΑΟΚ με την “μαγική” τρομπέτα του, την δεκαετία του 70. Δίπλα στον αείμνηστο Μάκη Μαυρομιχάλη, τον έναν και μοναδικό Μάκη “Μανάβη”, ο Λαυρέντης Ζαφειριάδης έδινε ρεσιτάλ.

Στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Λαυρέντης Ζαφειριάδης εκθείασε την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και την συμπαράσταση που προσέφεραν στην ομάδα, χιλιάδες φίλαθλοι.

Μάλιστα τόνισε μεταξύ των άλλων: “Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα, για την μεγαλειώδη πρόκριση, για τον φοβερό κόσμο μας”.

Πρόσθεσε μάλιστα για να δώσει έμφαση στα όσα είπε στον πρόλογό του:

“Τώρα βρίσκομαι στην Λευκορωσία με την σύζυγό μου. Είμαι σε απόσταση 3000 χιλιομέτρων μακριά από την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο είχαμε -27 βαθμούς Κελσίου. Μου αρέσουν τα χιόνια και το κρύο. Μου αρέσει ο βορράς. Τώρα έχει -1 βαθμό. Ευτυχώς είναι καλύτερα. Θα το επαναλάβω όμως:

Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και τους φιλάθλους μας, που έδωσαν τέτοια δύναμη στον ΠΑΟΚ. Λίγο λαχτάρησα με το γκολ που πέτυχαν οι Κροάτες. Όμως δεν φοβήθηκα. Έχουμε καλή ομάδα. Και αυτή είναι η ουσία. Πλέον έκλεισα τα 71, δεν χρειάζονται πλέον οι τρομπέτες για να δοθεί το σύνθημα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τραγουδήσουν. Είναι ασταμάτητοι με τα συνθήματά που φωνάζουν.

Είμαι περήφανος για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν σταματάνε να τραγουδάνε. Μέσω του διαδικτύου είδα το παιχνίδι και πανηγύριζα την πρόκριση. Το Πάσχα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη και ότι προλάβω να δω από τα παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει η ομάδα, θα είναι κέρδος για εμένα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.