ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για τον «τελικό» στη Ρόδο

Metrosport Team08 Μαρτίου 2024

Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο απόλυτος διαμορφωτής της μοίρας του αλλά για να μη χάσει ολοκληρωτικά το… τρένο για την 6αδα είναι απαραίτητο να νικήσει τον Κολοσσό στη Ρόδο ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα.

 Η τύχη του εξαρτάται δηλαδή και από τα αποτελέσματα της «Ενωσης». Για να συνεχίσει να ελπίζει για την 6αδα θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τον Κολοσσό Ρόδου και φυσικά θα προτιμήσει μια ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα ούτως ώστε να επαναφέρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις πρώτες έξι θέσεις και θα κινδυνεύσει να μπει στο γκρουπ 7-12 σε ότι αφορά τον ενδιάμεσο γύρο του Πρωταθλήματος που προηγείται των Playoffs. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε νικήσει τον Κολοσσό στο PAOK SPORTS ARENA με 93-81, μόνο που τότε οι δύο ομάδες ήταν σε εντελώς διαφορετική κατάσταση καθώς ο Δικέφαλος ήταν σε ανοδική πορεία και φυσικά είχε τους Σμιθ, Χάρισον.

Ενόψει του μεθαυριανού αγώνα, ο Στάθης Νεραντζάκης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες καθώς ενσωματώθηκαν κανονικά οι Φρίντρικσον, Μαργαρίτης. Ερωτηματικό υπάρχει για τον Σταύρο Σχίζα ο οποίος κλήθηκε σε απολογία έπειτα από συμπληρωματική έκθεση ενός εκ των τριών διαιτητών για το επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ με τον γυμναστή της τελευταίας. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ανησυχία για την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ η οποία αναμένεται σήμερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.