Κρέσιτς: «50-50 οι πιθανότητες, η Τούμπα είναι πιο καυτή έδρα από το Μαξιμίρ»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2024

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ; Μπορεί να κερδίσει, όπως τα είχε καταφέρει το 20101; Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντιναμό;

Σε αυτά τα ερωτήματα και όχι μόνο, απάντησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Κροάτης, πρώην πορτιέρο του Δικεφάλου, Ντάριο Κρέσιτς. Ο οποίος, πριν από 14 χρόνια, είχε υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό.

Του ζητήθηκε να πει την γνώμη του, για τον Κοτάρσκι και ανέφερε τα εξής: “Μπορώ να σας πω ότι είναι ένας σπουδαίος γκολκίπερ. Έχει πολλές παραστάσεις από επίσημα παιχνίδια και σύντομα πιστεύω ότι θα είναι στην Εθνική ομάδα της Κροατίας. Έχει παρουσιάσει μία σημαντική εξέλιξη στο παιχνίδι του”.

- Το 2010 είχατε κερδίσει δύο φορές την Ντιναμό. Τι θυμάσαι περισσότερο από εκείνες τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, στις οποίες συμμετείχες;

“Ήταν ένας αγώνας για το Europa League όπως θυμάμαι. Και τότε έλεγαν πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πιθανότητες, όμως κατάφερε και κέρδισε τόσο στην Τούμπα, όσο και στο Ζάγκρεμπ. Τώρα και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει βήματα προόδου”.

- Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τον Πέτκοβιτς; Τον βασικό επιθετικό της Ντιναμό;

“Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, να καταφέρει να σταματήσει τον Πέτκοβιτς. Διότι εάν πιάσει μία καλή ημέρα, μπορεί να γίνει ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες, για οποιαδήποτε ομάδα”.

Ακόμη ο Κρέσιτς είπε: “Μπορεί ένας παίκτης να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντέλιας, ή ο Αντρίγια. Ή ακόμη και οι  τερματοφύλακες. Εάν πιάσουν καλή απόδοση, μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα”.

Οσο για το ποια έδρα είναι η πιο καυτή, ο Κρέσιτς τόνισε: “Η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα, σε σύγκριση με το Μαξιμίρ”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.