Ο Άρης δεν σκοπεύει να αλλάξει τη συνταγή

Βασίλης Βλαχόπουλος28 Φεβρουαρίου 2024

Το πλάνο διαχείρισης των τεσσάρων αγώνων σε διάστημα δέκα ημερών δεν προβλέπει πολλές αλλαγές στον Άρη ενόψει του αποψινού (21:00, Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει σκοπό να προχωρήσει σε βαθιές παρεμβάσεις κυρίως στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ κι ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης».

Η αλήθεια είναι ότι ο 54χρονος τεχνικός δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να προχωρήσει σε δοκιμές καθώς η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό περιλάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης, μια προπόνηση και ταξίδι στην Αθήνα. Πέραν αυτού, λίγο πολύ έχει προαποφασίσει για τα τακτικά πλάνα του έχοντας βάλει σε καθεστώς προτεραιότητας τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Εκεί θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μάλιστα να είναι σε καλή κατάσταση (ενεργειακά). Γι’ αυτόν τον λόγο, στον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. 

Ο Χουλιάν Κουέστα θα παραμείνει κάτω από την εστία όπως και ο Μόζες Οντουμπάτζο στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Στο αριστερό άκρο, αναμένεται να επιστρέψει ο Μάρτιν Μοντόγια ενώ η απόφαση για τους δύο στόπερ θα εξαρτηθεί από τον ρόλο του ΦρανΒέλεθ. Αν ο Ισπανός μέσος διατηρηθεί ως αμυντικός χαφ τότε θα παραμείνουν οι Ροζ-Μπράμπετς. Σε περίπτωση που ο Βέλεθ επιστρέψει στη φυσική θέση του, τότε ο Ροζ δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι. Σε αυτό το ενδεχόμενο θέση στην 11αδα θα διεκδικήσουν οι Βερστράτε-Ζουλ με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Είναι δεδομένη επίσης η παραμονή του ΒλάντιμιρΝταρίντα σε ρόλο εσωτερικού μέσου (σ. σ. ο Τσέχος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ) ενώ το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Μανού Γκαρθία και να αντικατασταθεί από τον Νέβεν Τζούρασεκ για λόγους ανασταλτικής λειτουργίας. Σε ότι αφορά την επιθετική τριάδα, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ αναμένεται να παραμείνει στη δεξιά πλευρά ενώ στην αριστερή πτέρυγα θα ξεκινήσει ο ΑλβαροΖαμόρα αντί του τιμωρημένου ΚίκεΣ αβέριο. Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, όλα δείχνουν ότι ΛορένΜορόν και ΚαρίμΑνσαριφάρντ θα… μοιραστούν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ο πρώτος θα ξεκινήσει στη Λεωφόρο και ο δεύτερος απέναντι στην «Ενωση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.