Το μεγάλο κίνητρο είναι… η κερκίδα

Βασίλης Βλαχόπουλος24 Φεβρουαρίου 2024

Υπό διαφορετικές συνθήκες, ο μεθαυριανός αγώνας με τον Βόλο δεν θα ξέφευγε από τα όρια του τυπικού παιχνιδιού Πρωταθλήματος. Ωστόσο, η επιστροφή των φιλάθλων του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από τρεις μήνες προφανώς αλλάζει τον χαρακτήρα αυτής της αναμέτρησης κι αυτός αναδείχθηκε μέσα από την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυναν οι Λορέν Μορόν, Μανού Γκαρθία.

Το ημερολόγιο έγραφε 26 Νοεμβρίου 2023 όταν οι φίλοι του Άρη παρακολούθησαν για τελευταία φορά την αγαπημένη ομάδα τους από τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης». Τότε το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 2-0 στο show του Λορέν Μορόν, σε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της. Στην πραγματικότητα, το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνονταν στην εικόνα του αγώνα καθώς ο Άρης θα μπορούσε να είχε πετύχει πιο ευρύ σκορ βάσει της εξαιρετικής απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εικόνα του γεμάτου «Κλ. Βικελίδης» παράλληλα με την ενέργεια και τον παλμό που πρόσφερε άντλησε η ομάδα από την κερκίδα σχημάτισαν ένα υπέροχο συναίσθημα το οποίο έλειψε από τους ποδοσφαιριστές. Αντ’ αυτού, υποχρεώθηκαν να δώσουν σημαντικά παιχνίδια υπό την παγερή ατμόσφαιρα του άδειου γηπέδου, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των φιλάθλων οι οποίοι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ήταν επί της Παπαναστασίου φωνάζοντας συνθήματα με σκοπό την έμπνευση και ψυχολογική υποστήριξη των παικτών.

Γι’ αυτούς τους λόγους είναι ιδιαίτερος ο αυριανός αγώνας με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης». Φάνηκε εξάλλου μέσα από το μήνυμα που έστειλαν οι Λορέν Μορόν Μανού Γκαρθία – μέσω των socialmedia – της ΠΑΕ Άρης στο οποίο προσκάλεσαν τους φίλους της ομάδας για να ζήσουν και πάλι το συναίσθημα που έχουν ξεχάσει. Μάλιστα, η επιστροφή του κόσμου είναι ένα από τα μεγάλα κίνητρα των παικτών και από τα βασικά αντικείμενα συζήτησης στη διάρκεια της προετοιμασίας. Προφανώς η νίκη και η περαιτέρω αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα αποτελεί τον βασικό στόχο, παράλληλα όμως άπαντες θέλουν να προσφέρουν κι ένα χορταστικό θέαμα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση παίζει ρόλο και ο ρυθμός διάθεσης των εισιτηρίων ο οποίος χαρακτηρίστηκε ικανοποιητικός από τους ανθρώπους της ομάδας. Παρότι δεν πρόκειται για εμπορικό παιχνίδι, εκτιμάται ότι στις κερκίδες θα βρεθούν τουλάχιστον 15.000 φίλαθλοι. Είναι εξάλλου κάτι που ζητούν και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι – μέσα από τις δηλώσεις του στους προηγούμενους αγώνες – έχουν «κυκλώσει» την ημερομηνία του αγώνα με τον Βόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.