Άρης-Φαμπιάνο: Περιμένει και θα «μιλήσει» στην κατάλληλη στιγμή

Βασίλης Βλαχόπουλος23 Φεβρουαρίου 2024

Το metrosport.gr έγραψε για την πρόσφατη παρουσία ενός εκ των εκπροσώπων του Φαμπιάνο Λέισμαν στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και ότι δεν πραγματοποιήθηκε δια ζώσης επαφής των ανθρώπων του Αρη μαζί του. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς… ζωηρή φαντασία για να υποψιαστεί τους λόγους που οι «κίτρινοι» δεν επιδίωξαν κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Στις επαφές που υπήρξαν πριν από τρεις-τέσσερις μήνες ουσιαστικά περιέγραψαν το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο είναι διατεθειμένοι να πατήσουν αλλά και τη χρονική διάρκεια (μιας νέας συμφωνίας) που επίσης έχουν κατά νου. Σε αυτές διαπιστώθηκε διαφωνία τόσο στο οικονομικό όσο και στη διάρκεια μιας νέας σύμβασης καθώς ο Αρης πρότεινε συμβόλαιο 2+1 χρόνων και ο παίκτης ζήτησε κλειστό τριετές. Εκ τότε δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη. Προφανώς η πλευρά του παίκτη θα εξετάσει κι άλλες προοπτικές αλλά με τη δέσμευση ότι πριν τη λήψη της τελικής απόφασης θα γίνει μια «τελευταία» κουβέντα με τον Αρη.

Επί της ουσίας, είναι κάτι που συνηθίζουν οι ομάδες – δηλαδή, δίνουν χρόνο στην πλευρά του παίκτη να δει τις προσφορές – όταν διαπιστώνεται διαφωνία και στα δύο βασικά κομμάτια μιας διαπραγμάτευσης. Εν τέλει, το θέμα του Φαμπιάνο παραμένει ανοιχτό και οριστική εξέλιξη αναμένεται μέσα στην άνοιξη. Το σίγουρο είναι ότι ο Αρης δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει σημαντικά από τις αρχικές προτάσεις του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χουλιάν Κουέστα αν και η αλήθεια είναι ότι στην πυραμίδα της ιεράρχησης, το όνομα του Ισπανού τερματοφύλακα είναι ψηλότερα. Γι’ αυτό εξάλλου απορρίφθηκε ασυζητητί και η πρόταση για την παραχώρησή του από τουρκική ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.