ΠΑΟΚ: Ανάκαμψη με τα «βαριά χαρτιά»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2024

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να… ελαφρώσει λίγο το ροτέϊσον και να βασιστεί από εδώ και στο εξής, στους πλέον αποτελεσματικούς παίκτες.

Το εκτεταμένο ροτέϊσον που επιχείρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο που διανύουμε, δεν απέδωσε καρπούς και αυτό φάνηκε προχθές. Ο Δικέφαλος μπορεί και πάλι να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Μία ήττα δεν φέρνει την καταστροφή σε καμία περίπτωση. Δίνει όμως την ευκαιρία για να επιχειρηθεί μία ανασύνταξη. Και κυρίως να διορθωθούν τα λάθη που έχουν γίνει. Γιατί έγιναν λάθη και κόστισαν.

Πάμε στην επόμενη ημέρα: Υπάρχει η δυνατότητα για να αλλάξει η κατάσταση. Υπάρχει η ευκαιρία για να επανέλθει και πάλι ο ΠΑΟΚ στις καλές εμφανίσεις που θα του δώσουν και πάλι νίκες και εύκολα γκολ. Μπορεί να επιχειρήσει την ανάκαμψη με τα “βαριά χαρτιά”.

Με τους Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (είναι σημαντικό να αξιοποιηθεί στην θέση που αποδίδει καλύτερα για το συμφέρον της ομάδας), τον Αντρίγια και ασφαλώς τον υγιή Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό, το βράδυ της Κυριακής.

Θέλει την νίκη, μπορεί να τα καταφέρει, καθώς απέναντί του, θα βρει έναν Ολυμπιακό που θα προέρχεται από τον χθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα και μπορεί να τον εξουδετερώσει καθώς ο νέος του προπονητής ψάχνει τα “πατήματά του”.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής καθώς το αίτημα των ερυθρόλευκων για την αναβολή του ντέρμπι, εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, δεν έγινε δεκτό στην ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την Λίγκα.

Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί από το ντέρμπι της Κυριακής, στα βαριά του χαρτιά,

Υπάρχει και ο Τζίμας

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόλις ένα γκολ. Δεν του βγήκαν οι φάσεις, ήταν άτυχος και με τα δοκάρια που είχε. Παράλληλα δεν πήρε γκολ από τους κεντρικούς του επιθετικούς, τον Σαμάτα και τον Μπράντον. Ο Λουτσέσκου που είναι ο καθήλην αρμόδιος, καλείται να σταθμίσει τα δεδομένα. Ασφαλώς περιμένει την ευκαιρία του και ο 18χρονος Τζίμας. Είναι το next big thing. Η αξιοποίησή του, έστω και για 15-20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, μπορεί να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα. Γιατί ο νεαρός είναι ικανότατος. Και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία του. Όπως το έκαναν οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης και Τσιγγάρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.