Θεσσαλονίκη: Eκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο φάκελος στα δικαστήρια - Προοριζόταν για την πρόεδρο εφετών

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Συναγερμός έχει σημάνει στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κτίριο εκκενώθηκε και η κεντρική είσοδος έχει αποκλειστεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει τοποθετηθεί και προστατευτική κορδέλα έξω από τον χώρο των δικαστηρίων. Το αντικείμενο στάλθηκε για έλεγχο στο X-ray και καθώς διαπιστώθηκαν κάποια μεταλλικά ευρήματα, κλήθηκε το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, για να ερευνήσει τον φάκελο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ύποπτος φάκελος περιείχε επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό. Το thestival.gr μάλιστα αναφέρει, ότι ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η ΓΑΔΘ ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Μεσημβρινές ώρες σήμερα, 12 Φεβρουαρίου 2024, βρέθηκε ύποπτος φάκελος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο φάκελος ελέγχθηκε στο μηχάνημα X-RAY και διαπιστώθηκε ότι περιέχει εκρηκτική ύλη. Στο σημείο μετέβη άμεσα κλιμάκιο του Τ.Ε.Ε.Μ. και παρέλαβε τον φάκελο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.