Η βαθιά υπόκλιση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων...

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2024

Ένα βήμα τουλάχιστον, μπροστά ο ΠΑΟΚ. Με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου πάλι, ξεχωρίζει. Συνάμα , πρωτοπορεί. Και δε λέμε... Ναι, ο Ρουμάνος με γραφίδα την ανανέωση γράφει ιστορία. Ναι, καθίσταται κορυφαία προσωπικότητα των προπονητών του ΠΑΟΚ. Ναι, καταξιώνεται στο κλαμπ των ιστορικών εξ αυτών αλλά... Εάν κι εφ’ όσον βουτιέται η γραφίδα στο μελάνι του παλμαρέ του ΠΑΟΚ τα γράμματα, με τα οποία γράφεται η ιστορία του, είναι εντονότερα και βαθύτερα χαραγμένα!


Ήδη βέβαια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά τους περισσότερους τίτλους. Και μετά από δυο άδοξες αγωνιστικές περιόδους με παταγώδεις μάλιστα, αποτυχίες... Ξανά προς την δόξα τραβά. Και διαφαίνονται σοβαρές προοπτικές στον ορίζοντα του ΠΑΟΚ για νέες κατακτήσεις τίτλου ή και τίτλων...

Στην ευκταία - των ΠΑΟΚτσήδων - αυτή περίπτωση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα απολαύσει της γραφής ιστορίας με ανεξίτηλα γράμματα. Είναι δε, γνωστό τοις πάσι πως αυτός είναι ο νταλκάς της ζωής του. Δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος το λέει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κι καταθέτει την ψυχή του. Κυρίως όμως, ένα ακόμη Πρωτάθλημα είναι το όνειρο του. Καθώς του στέρησαν ... Οι γνωστοί, άγνωστοι με τις γνωστές, άγνωστες μεθόδους...,την επί ίσοιςόροις διεκδίκηση και κατάκτηση ενός άλλου.

Με λίγα λόγια; Αδικήθηκε στην Ελλάδα, ο Ρουμάνος προπονητής. Κι αδικήθηκε από... γνωστούς, άγνωστους με γνωστές, άγνωστες μεθόδους... ενώ ορκισμένοι αντίπαλοι του επιχείρησαν να συνεργαστούν μαζί του! Απίστευτο αλλά παντελώς, αληθινό.

Στην αδικία του Ραζβάν Λουτσέσκου και κατ’ επέκταση του ΠΑΟΚ βεβαίως, βεβαίως, βάλτε τον Τελικό με τον Παναθηναϊκό. Και σε αυτόν του(ς) στέρησαν την επί ίσοις όροις διεκδίκηση και κατάκτηση του τίτλου.

Και δεν είναι που... Ο γέγονε, γέγονε! Είναι που... Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, πως δε θα ξαναγίνουν. Οι πιθανότητες για εκ νέου ανάλογες αδικίες του ιδίου και του ΠΑΟΚ τρελαίνουν τον Ρουμάνο προπονητή. Δεν το κρύβει. Δεν αφήνει οτιδήποτε, να πέσει κάτω. Το σηκώνει πάνω. Δεν αρέσει φυσικά, εκτός ΠΑΟΚ αλλά ούτε που νοιάζεται. Η έννοια του είναι εντός ΠΑΟΚ. Εφέτος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου- επί του παρόντος καθώς τούτο καταγράφεται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου - εντός ΠΑΟΚ λατρεύεται, όσο ουδέποτε λατρευόταν...

Όπως και να το κάνουμε πάντως, η πρωτοπορία - στα επίπεδα δράσης του - του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κι Ευρώπη είναι κατόρθωμα του Ρουμάνου προπονητή. Κι εάν ο ΠΑΟΚ του οφείλει αυτήν την πρωτοπορία, ο ίδιος οφείλει την δική του παρουσία στον Ιβάν Σαββίδη. Δεν το κρύβει. Δεν είναι αχάριστος. Ευγνώμων είναι. Είναι αρετή του το γεγονός.

Καλώς ή κακώς όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε. Εξ αυτού θα κριθεί κι αυτός. Δεν σπεύδουμε εκ των προτέρων να τον κρίνουμε με ή δίχως επιφυλάξεις. Έχει πολύ δρόμο ο μαραθώνιος του Πρωταθλήματος. Έχει υψηλότατου βαθμού δυσκολίας αγώνες το Κύπελλο και το Κόνφερνες Λιγκ. Έτσι είναι. Δεν μπορούμε όμως, να μην αναδείξουμε το γεγονός της βαθιάς υπόκλισης των απανταχού της γης υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων στα επί του παρόντος κατορθώματα του. Εξ ων κι η πανηγυρική ( εκ του σύμπαντος ελληνικού Τύπου) ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.