«Ο Ολυμπιακός είναι ένα θηρίο που αν δεν το σκοτώσεις, δεν πρόκειται να τελειώσει»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2024

Στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο μίλησε ο Νίκος Βαμβακούλας. Και κυρίως εστίασε στην αγωνιστική κρίση που μαστίζει τον Ολυμπιακό.

Ως πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων, ο Βαμβακούλας είπε στις δηλώσεις του:

“Εγώ είμαι καλά, ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά. Ναι αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι εννέα πόντους πίσω από την κορυφή. Αλλά θα δυσκολέψει τους αντιπάλους του στο μέλλον. Είναι μία ομάδα που θα παλέψει για κάθε παιχνίδι. Η δύναμη και το πάθος, πάντα ξεχωρίζουν. Είναι ένα θηρίο που αν δεν το σκοτώσεις, δεν πρόκειται να τελειώσει.

Εάν ο προπονητής αυτός, καταφέρει και τους συμμαζέψει, τότε μπορεί να κάνει κάτι καλό σε δύο εβδομάδες. Εννοώ να υπάρξει μία πρόοδος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όταν ο προπονητής καταλάβει πως έχει νέους παίκτες και ξέρουν σε ποια θέση παίζουν, μπορεί να αλλάξει το στυλ που παρουσιάζει αυτή η ομάδα.

Χρειάζεται τουλάχιστον 15 ημέρες για να συνέλθουν οι παίκτες. Μέχρι τότε δεν θα μπορεί να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός. Είναι καλοί οι παίκτες που έφερε η ομάδα. Χρειάζεται να αποκτήσει μία ομοιογένεια όμως, αυτό είναι το στοίχημα για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παραπάνω χρόνο δεν δίνω. Ο προπονητής ξέρει τους παίκτες, αν δεν μπορεί να τους συνεφέρει, η ευθύνη θα είναι δική του.

Εάν έπαιρνε ο πρόεδρος τους παίκτες, θα ήταν διαφορετικά. Πληρώνει ο πρόεδρος, πληρώνει. Συντόμως θα είμαι κοντά σας, που παίζει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για να σας πω την άποψή μου”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.