Επόμενος στόχος; Το «διπλό» στο Περιστέρι

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προχωρά ακάθεκτος προς τον επόμενο στόχο του. Κόντρα σε όλα τα προπαρασκευασμένα θέματα, κόντρα στον φθόνο και την ζηλοφθονία των αντιπάλων του, που δεν έχει προηγούμενο, παίζει μπάλα και εκεί εστιάζει τις κινήσεις του. Στο ποδόσφαιρο που λατρεύει ο κάθε ένας φίλαθλος.

Τι επιχείρησε να πετύχει ο Παναθηναϊκός με το εξώδικο που έστειλε χθες στον Λουτσέσκου και πρακτικά στον επίσημο ΠΑΟΚ; Θεωρητικά επεδίωξε να αποπροσανατολίσει, θέλησε να δυναμιτίσει το κλίμα εν όψει των ημιτελικών του Κυπέλλου. Είναι θεμιτό; Όχι αυτή την χρονική στιγμή που ανοίγουν τα γήπεδα και θα επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες. Επί της ουσίας όμως, η όποια προσπάθεια της αθηναϊκής ομάδας, δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει. Θα είναι μία τρύπα στο νερό, η όλη προσπάθειά της.

Αλήθεια στο εξώδικο τι εξυπηρετούσε να θυμηθούμε τις δηλώσεις του Λουτσέσκου στον τελικό του ΟΑΚΑ το 2022, στις οποίες αναφέρεται στον Λαόθ και τον VAR που έπαιξε κομβικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος; Γιατί η αθηναϊκή ΠΑΕ ταυτίζεται με τους διαιτητές; Ο Λουτσέσκου σε αυτούς αναφέρθηκε, όχι στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το θέμα αποπροσανατολίζει έστω και πρόσκαιρα….

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ξεκάθαρο στόχο. Το “διπλό” στο Περιστέρι, απέναντι σε μία ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Ο οποίος εάν δεν προσεχθεί, μπορεί κάλλιστα να κάνει την ζημιά. Τίποτα άλλο δεν ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Μόνο η νίκη και η διατήρηση της πρώτης θέσεως. Υπάρχει έστω και ένας που αμφιβάλει επί τούτου;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.