Άρης: Grouptherapy και η αναγκαία ανάληψη ευθυνών

Βασίλης Βλαχόπουλος05 Ιανουαρίου 2024

Η ανάληψη ευθυνών αποτελεί την αυτονόητη πράξη στην οποία οφείλει να προχωρήσει ο καθένας στον Αρη έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα το «κάζο» στην Τρίπολη και η δεύτερη είναι η αντίδραση μέσα από τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν. Αυτό συζητήθηκε χθες στις διαδοχικές συζητήσεις που έγιναν μεταξύ Θόδωρου Καρυπίδη και ποδοσφαιριστών αλλά και μεταξύ των τελευταίων στα αποδυτήρια.

Το χρονικό των γεγονότων στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είναι ενδεικτικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της ομάδας έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα και φυσικά την… εξαφάνισή της από το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονου του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Χθες το πρωί, πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε να μιλήσει (μέσω skype) με τους αρχηγούς της ομάδας κι αυτό έγινε. ΧουλιάνΚουέστα, Φαμπιάνο Λέισμαν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και ΒλάντιμιρΝταρίντα άκουσαν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να τους καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για το κάκιστο παιχνίδι στην Τρίπολη χαρακτηρίζοντας επίσης ανεπίτρεπτη την εμφάνιση του δεύτερου μέρους. Ζήτησε μάλιστα από τους αρχηγούς να μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά του και στους υπόλοιπους καθώς επίσης και ότι είναι ευθύνη όλων η αναστροφή του κλίματος και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ακολούθησε συνάντηση μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια στη διάρκεια της οποίας προφανέστατα συζητήθηκε η αγωνιστική καθίζηση αυτής που είχε ως συνέπεια και την απώλεια βαθμών. Προφανώς άπαντες δεσμεύτηκαν για την αλλαγή της όλης κατάστασης, επί της ουσίας όμως απαιτούνται πράξεις, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και ακολούθως ο πρώτος αγώνας με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εν τέλει, στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απαιτούνται πράξεις, προσωπικότητα και αγωνιστική σοβαρότητα. Δηλαδή, τα τρία στοιχεία που δεν είχε ο Αρης στους δύο τελευταίους αγώνες και οι οποίοι δεν κόστισαν απλά πέντε βαθμούς αλλά και την οργή του κόσμου ο οποίος περιμένει να δει (τουλάχιστον) μια ομάδα με συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και δίχως ποδοσφαιρική αφέλεια αλλά παρακολουθεί το ακριβώς αντίθετο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.