Άρης: Πώς θα διαχειριστεί την απουσία του Βερστράτε

Βασίλης Βλαχόπουλος05 Ιανουαρίου 2024

Πρόβλημα στον μηνίσκο έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μπίργκερ Βερστράτε και πλέον ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, μαζί με το ιατρικό επιτελείο, καλούνται να αποφασίσουν για τον τρόπο διαχείρισής του. Ουσιαστικά έχουν να επιλέξουν μεταξύ της συντηρητικής αγωγής και της επέμβασης η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Χθες, η ΠΑΕ Αρης ενημέρωσε ότι η κατάσταση του παίκτη θα αξιολογηθεί ξανά την ερχόμενη εβδομάδα επιβεβαιώνοντας ότι θα απουσιάσει τόσο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κυρίως όμως στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Πληροφορίες της σημερινής (5/1) «Μ» αναφέρουν ότι στη συζήτηση που ήδη έχει γίνει μεταξύ του έμπειρου μέσου και του ιατρικού επιτελείου, ο πρώτος υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο είχε διαχειριστεί και στο παρελθόν και το αντιμετώπισε με συντηρητική αγωγή δείχνοντας αρνητικός στο σενάριο επέμβασης. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής και μεγαλύτερου τραυματισμού. Η τελική απόφαση θα ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Κι έτσι, ένα ακόμη πρόβλημα μεταφέρεται στο τεχνικό επιτελείο καθώς σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, πλούσια σε απαιτητικά παιχνίδια, η ομάδα μένει μόλις μ’ έναν αμυντικό χαφ καθώς αυτόν τον αγωνιστικό ρόλο δεν μπορούν να «παίξουν» ούτε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ούτε φυσικά και ο Νέβεν Τζούρασεκ. Μοναδική λύση είναι η ενεργοποίηση του Σέικ Ντουκουρέ ο οποίος κανονικά ήταν εκτός πλάνων αλλά ο τραυματισμός του Βερστράτε άλλαξε το πλάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.