Στην έξοδο ο Ροζιέ από την Μπεσίκτας, άμεση προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση δεξιού μπακ

Γιώργος Ζαΐρης27 Δεκεμβρίου 2023

Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ είναι άμεση προτεραιότητα για την ομάδα του Λουτσέσκου, από τη στιγμή μάλιστα που ο προπονητής του Δικεφάλου θέλει να μονιμοποιήσει τον Κεντζιόρα ως δεξί στόπερ έχοντας στην ίδια θέση και τον Εκόνγκ που όμως λόγω του Κόπα Άφρικα θα απουσιάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Βαλεντίν Ροζιέ. Ο 27χρονος Γάλλος δεν υπολογίζεται από την Μπεσίκτας και ενδεικτικό είναι πως στο τελευταίο ματς Πρωταθλήματος που διεξήχθη τη Δευτέρα, έμεινε εκτός αποστολής. Άλλωστε εδώ και καιρό η τουρκική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για αυτό και ο Γάλλος αλλά και άλλοι παίκτες είναι προς πώληση.

Χθες ένα ακόμη δημοσίευμα από την Τουρκία, υποστήριζε πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει 2.,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Και πριν στεγνώσει το μελάνι, εκ νέου σημειώνουν πως ισχυρίζονται πως ο παίκτης έχει προταθεί και στην Τράμπζονσπορ. Πρόκειται για ένα παίκτη που τη φετινή σεζόν με τους «ασπρόμαυρους» της Τουρκίας έχει 21 συμμετοχές, με δύο ασίστ, και συνολικό χρόνο συμμετοχής 1,637'.

Είναι δεδομένο πώς όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου τα σενάρια θα αυξάνονται. Όπως δεδομένο είναι πως ο Δικέφαλος θα ενισχυθεί. Με την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη αφού αύριο η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις, όλα αυτά τα θέματα αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία. Και η απόκτηση του δεξιού μπακ δεν είναι το μοναδικό θέμα στην ατζέντα. Υπάρχουν και οι πιθανές αποχωρήσεις είτε με τη μορφή δανεισμού είτε ως μεταγραφή. 

Για παράδειγμα ο Νάσμπεργκ γνωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΪΚ και από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα έχει ενεργοποιηθεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε «όχι» στην αποχώρησή του Νορβηγού. Ένα επίσης θέμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι και του Λευτέρη Λύρατζη για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Πανσερραϊκός. Αλλά αυτό είναι αλληλένδετο με την απόκτηση δεξιού μπακ πρώτα από τον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.