Γιατί κρίντζαραν όλοι με την Ντρου Μπάριμορ

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Στην εκπομπή “The Drew Barrymore Show” βρέθηκε η Όπρα Γουίνφρι και πέρα από τα ενδιαφέροντα σημεία και “μαθήματα” παρουσίασης που έδωσε η διάσημη παρουσιάστρια στην Ντρου Μπάριμορ οι χρήστες του Διαδικτύου εστίασαν κάπου αλλού την προσοχή τους.

Όπως φαίνεται σε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι δύο γυναίκες φαίνονται να κάθονται χαλαρές στον καναπέ και να μιλούν για τη σημασία της αλληλεπίδρασης των παρουσιαστών με το κοινό του στούντιο. Όμως η Μπάριμορ φαίνεται να κρατά σφιχτά το χέρι της Όπρα ενώ με το άλλο της χέρι χαιδεύει το άλλο χέρι της βασίλισσας των talk show.

Η 69χρονη φαίνεται να προσπαθεί να “ξεφύγει” από τα χέρια της Μπάριμορ, κάτι που τελικά καταφέρνει όταν η ηθοποιός και παρουσιάστρια ενθουσιάζεται με μία απάντησή της.

Ενώ η Όπρα Γουίνφρι δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την υπερφιλική στάση της παρουσιάστριας και ηθοποιού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πολλοί χρήστες του Instagram που είδαν το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασαν το περιστατικό αλλά και τη στάση του σώματος της Όπρα.

“Με ανατριχιάζει πραγματικά τώρα. Είναι πολύ παράξενο…”, “Η Ντρου είναι cringey και δεν φαίνεται γνήσιος ο τρόπος με τον οποίο περιτριγυρίζει τους καλεσμένους της!”, “Το κράτημα του χεριού και το χάιδεμα είναι πέρα από τα όριά μου”, “Η γλώσσα του σώματος της Όπρα ήταν τόσο ξεκάθαρη που ήθελε το χέρι της πίσω” ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πηγή: news247.gr

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.