«Τα σκυλιά δεν είχαν επιθετική συμπεριφορά»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα η απώλεια μίας γυναίκας ηλικίας 50 ετών στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Η άτυχη γυναίκα παρά τις προσπάθειες που έκανε στην αυλή του σπιτιού της, δεν μπόρεσε να αποφύγει την επίθεση που δέχθηκε και τις δεκάδες δαγκωματιές από άγρια σκυλιά στην Νεοχωρούδα και έφυγε από την ζωή.

Ο Χρήστος Πατώνας δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκύλων μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" και είπε: “Είναι τραγικό το γεγονός, εκφράζω την λύπη μου, για τον χαμό της Ελισάβετ. Ο Χρήστος, ο πελάτης μου, είναι συντετριμμένος από το γεγονός. Είχε λάβει όλα τα μέτρα του. Ο Χρήστος μένει στην Νεοχωρούδα, έχει περίφραξη στο σπίτι του, δύο μέτρα ψηλή. Ποτέ, όπως μου είπε, τα σκυλιά δεν ήταν ανεπίβλεπτα.

Χωρίς να το αντιληφθεί όμως τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στην βάση της περίφραξης, γύρω στα 30 εκατοστά. Βγήκαν από εκεί χωρίς να το αντιληφθεί. Και ξέφυγαν και πήγαν στο σπίτι της Ελισάβετ και εκεί έγινε το κακό. Πήγαν στο απέναντι σπίτι. Δεν το αντιλήφθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό το οποίο συνέβη. Μπήκαν τα σκυλιά στην διπλανή αυλή. Τα σκυλιά δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν ελεύθερα. Το πως αντιδρούν τα ζώα, είναι άγνωστο. Ο Χρήστος τα είχε φυλαγμένα. Δεν ήταν ούτε χάσκι, ούτε πιτ μπουλ. Δεν είχαν αυτή την επιθετική συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να το δεχθεί ότι θα έφευγαν και θα προκαλούσαν αυτό το αποτέλεσμα.

Όλες οι πολυκατοικίες και τα σπίτια σε αυτή την περιοχή έχουν αυλές, τα σκυλιά γαβγίζουν όταν βλέπουν έναν άγνωστο στον συγκεκριμένο χώρο. Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος. Έλεγε πως είναι φιλικά τα σκυλιά και δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έγινε. Δεν μπορούσε να προβλέψει την φυγή και πως συνέβη αυτό το αποτρόπαιο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.