Άρση Βαρών: Η συγκινητική υπόσχεση του Άγγελου Καναβά στην κόρη του

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Πώς μπορείς να αρνηθείς αυτό που σου ζητάει η κόρη σου; Γίνεται; Δεν γίνεται… Ακόμη και αν πρέπει να σηκώσεις πολλά βάρη για να το πετύχεις αυτό. «Ξεκίνησα μόνο για να φέρω το χρυσό στην κόρη μου και δεν πάω για τίποτε άλλο».

Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει ο Άγγελος Καναβάς, πρωταθλητής Ελλάδας στην άρση βαρών τα προηγούμενα χρόνια. Να τηρήσει μια υπόσχεση που έδωσε στην κόρη του που του είπε κάποια στιγμή: «Μπαμπά, έχεις καιρό να φέρεις ένα κύπελλο στο σπίτι».

Και ο μπαμπάς θέλει να το κάνει με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο Πιερίας από τις 15 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2023.

Γράφει ο Χρήστος Νάσκας

Το mynews.gr συνομίλησε με τον Άγγελο Καναβά, αθλητή του Υπερίωνα, λίγο πριν ξεκινήσει προπόνηση ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος για την επιστροφή του σε αγώνες, τους στόχους του, αλλά και τις στιγμές που κρατάει στη μνήμη του.

Είναι απόλυτος όταν αναφέρεται στη δύναμη που παίρνει από την οικογένειά του και το κίνητρο που του δίνει να πανηγυρίσει ένα ακόμη μετάλλιο. Και είπαμε…

Να το πάει σπίτι του για να μην αφήσει με παράπονο την κόρη του.

Δίνει όμως και μια ενδιαφέρουσα απάντηση συγκρίνοντας τα μετάλλια που κατακτά ένας αθλητής και τα ρεκόρ που πετυχαίνει.

Ο Άγγελος ασχολείται από το 1999 με την άρση βαρών και αυτό που τον «τράβηξε» στο άθλημα όπως λέει ήταν: «Αρχικά η ντριμ τιμ, Δήμας, Καχιασβίλι, τους έβλεπα στην τηλεόραση αυτούς τους ανθρώπους.

Μετέπειτα μια γνωριμία των γονιών μου με τον Πύρρο Δήμα με ώθησε να ξεκινήσω αυτό το άθλημα. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου που ασχολήθηκα με την άρση βαρών».

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του Χρήστου Νάσκα στο mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.