Ποιος κοροϊδεύει ποιον…

Γιώργος Ζαΐρης07 Δεκεμβρίου 2023

Για να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν ένας διαιτητής καταγγέλλει στην ΕΛ.ΑΣ πως απειλούν ακόμη και τη ζωή των παιδιών του, δεν το προσπερνάς, ανατριχιάζεις και αναρωτιέσαι αν υπάρχουν και χειρότερα που προφανώς υπάρχουν αφού θυμίζουμε και τη δολοφονική επίθεση στον Τζήλο.

Αυτό όμως που προσπαθούμε να καταλάβουμε είναι αν η απόφαση για αποχή από την 14η αγωνιστική είναι μέτρο αντίδρασης για να σταλεί το μήνυμα στις ομάδες ή αν τελικά ήταν μια καλή είδηση για κάποιες από αυτές.

Δηλαδή ο Ολυμπακός τιμωρείται με αυτή την αποχή; Αλλαξε προπονητή, δεν θα χρειαστεί να παίξει ματς και θα πάει ξεκούραστος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι την άλλη Πέμπτη.

Η ΑΕΚ παίρνει μήνυμα με αυτή την απόφαση; Θα πάει να παίξει ξεκούραστη στην Ολλανδία ενώ στο προσεχές ματς Πρωταθλήματος θα έπρεπε να αγωνιστεί με αρκετές απουσίες…

Είναι πρόβλημα η αναβολή της αγωνιστικής για τον Παναθηναϊκό που επίσης την άλλη Πέμπτη παίζει τα ρέστα του για να μείνει στην Ευρώπη; Στα αλήθεια πιστεύει κανείς πως αυτή η απόφαση για αποχή είναι κάτι που για κάποιες ομάδες ήταν… χαστούκι; Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.