Κωνσταντινέας: «Μάγκες... εσωτερικού οι Έλληνες παράγοντες»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για την απόφαση των διαιτητών να μην διευθύνουν τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ειναι ο πρώτος την τελευταία 15ετία που υπέστη μία πρωτοφανή επίθεση. Για την οποία δεν τιμωρήθηκε κανείς.

Ο κ. Κωνσταντινέας σχολίασε εάν συμφωνεί ή όχι με την απόφαση αυτή. Και είπε τα εξής: “Φυσικά και συμφωνώ με την απόφαση των διαιτητών, ασφαλώς και συμφωνώ. Και καλό είναι να απέχουν μία και καλή οι Έλληνες παράγοντες. Να κάνουν μία αποχή ενός χρόνου. Να μην ασχολούνται για ένα χρόνο. Και το ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο. Όταν αποφασίσουν να απέχουν οι Έλληνες παράγοντες.

Από την ανατίναξη του φούρνου που διατηρούσα στην Καλαμάτα, έχουν περάσει 12 χρόνια. Από τότε έγιναν 40 επιθέσεις σε διαιτητές. Δεν υπάρχει άλλο ξίγκι και ειδικά όταν παίζουν ξένοι διαιτητές. Αντί να σκεφτούμε ότι πρακτικά ο πρωτοπόρος δεν μπορεί να κερδίσει τον ουραγό και αυτό είναι θεμιτό, σε κάποιους φταίει ο διαιτητής και τον απειλούν. Να σκεφτούμε ότι έφυγε ο προπονητής από συγκεκριμένη ομάδα, αλλά το συμπέρασμα για αυτούς είναι ότι και πάλι φταίει ο διαιτητής. Έλεγαν, οι παράγοντες ότι φταίει το VAR. Αυτή είναι η ποιότητα των Ελλήνων παραγόντων. Τα κάνουν εδώ. Είναι μάγκες εσωτερικού οι παράγοντες όχι μάγκες εξωτερικού.

Το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί με μία αποχή. Πρέπει να δείξουν στην Ευρώπη, ότι δεν είναι καλά τα πράγματα. Ο πέλεκυς από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ πρέπει να έρθει από το εξωτερικό”.

- Αλήθεια πιστεύετε ότι ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με την αποχή; Που είναι προϊστάμενος στην λίγκα;

“Δεν ζει εδώ. Δεν ξέρω εάν συμφωνεί ή όχι. Και εμένα ο διευθυντής μίας επιχείρησης μπορεί να μην θέλει απεργία, αλλά την απεργία την αποφασίζουν οι υπάλληλοι. Οι παράγοντες είναι ανίκανοι να φέρουν ένα var στην Ελλάδα και κυρίως να το πληρώσουν οι ίδιοι. Ο Κλάτενμπεργκ αποχώρησε γιατί δεν άντεξε ο καψερός. Δεν λύνεται έτσι το θέμα. Ούτε ιδρώνει το αυτί των παραγόντων. Τώρα απειλούμε υπουργούς ; Ποιοι είναι αυτοί που απειλούν υπουργούς; Είναι υπεράνω όλων των Ελλήνων; Πως τολμούν; Δεν υπάρχει ισονομία στην Ελλάδα. Εάν εφαρμόζονται οι νόμοι, να είναι ίσα σε όλους. Ποιος απειλεί τους υπουργούς; Και οι δικαστικοί λειτουργοί να είναι ίσα με όλους”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.