Αμανατίδης: «Θα ενισχυθεί ο Ηρακλής»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ο Ηρακλής φιλοξενεί την Κοζάνη την Κυριακή (15:00) στο γήπεδο του Καμπανιακού, για την 12η αγωνιστική της Super League 2, με τον Ημίθεο να θέλει να κάνει το τρία στα τρία στα τελευταία παιχνίδια. Ο Περικλής Αμανατίδης ανέλαβε πριν δέκα μέρες τον «γηραιό», βάζοντας ως στόχο την βαθμολογική ανάκαμψη του. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στη «Μ» για τις πρώτες εντυπώσεις, την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου αλλά και το ματς της Κυριακής με την Κοζάνη. 

Παρακολουθήσατε την Κοζάνη, τι εικόνα σας άφησε και τι παιχνίδι περιμένετε την Κυριακή; 

«Η Κοζάνη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Επαιξε καλά και με τον ΠΑΟΚ Β’ παρά την ήττα της. Από κει και πέρα όλα τα ματς είναι διαφορετικά. Εμείς θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει, παίζοντας στην έδρα μας και αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η συγκέντρωση μας. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας». 

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από την θητεία σας στον Ηρακλή; 

«Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Στην εικόνα που έχω στα δύο ματς, το πρόσημο είναι θετικό. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, όμως και αξιοποίηση του υλικού που υπάρχει. Θα κρατήσω κάτι που είπε ο προηγούμενος προπονητής Σάκης Τσιώλης, ότι η ομάδα δεν πήρε αυτά που μπορούσε να πάρει. Αυτή θα είναι η βάση μας για να πατήσουμε εκεί πάνω, ώστε στη συνέχεια να πετύχουμε περισσότερα πράγματα». 

Ησασταν στη λίστα των τριών κορυφαίων προπονητών της προηγούμενης σεζόν στη Super League 2. Παρ’ όλο που δεν πήρατε το βραβείο (το κατέκτησε ο Παύλος Δερμιτζάκης), είναι μια διάκριση για εσάς; 

«Είναι διάκριση γιατί ψηφίζουν συνάδελφοι και παίκτες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ». Είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές Ιανουαρίου; «Δεν θέλω να κρύβομαι. Η ομάδα θα ενισχυθεί αλλά προέχουν τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το μονοπάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.