Έγκλημα στην Τουρκία: Μοντέλο και η κόρη της βρέθηκαν πυροβολημένες και τυλιγμένες σε σεντόνια

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2023

να αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία με θύμα ένα μοντέλο από τη Ρωσία και την έφηβη κόρη της, οι οποίες βρέθηκαν άγρια δολοφονημένες και τυλιγμένες σε σεντόνια ενώ ως κύριος ύποπτος φέρεται ο κακοποιητής πρώην σύζυγος και πατέρας.

Όπως αναφέρει η New York Post, τα πτώματα της 42χρονης Ιρίνα Ντβίζοβα και της 15χρονης κόρης τη Νταϊάνα, βρέθηκαν την Τρίτη (28/11) δεμένα με σχοινί και σε απόσταση λόγων μέτρων μεταξύ τους σε μια απότομη πλαγιά στην Αλικαρνασσό, ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο Haberturk. Η ρωσική Pravda λέει ότι και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί.

Οι δύο γυναίκες δεν είχαν επικοινωνήσει με τους δικούς τους για ημέρες προτού μέλη της οικογένειας πάνε στη βίλα που είχαν νοικιάσει και βρουν αίμα στον καναπέ, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Μια γειτόνισσα δήλωσε ότι άκουσε πυροβολισμούς στην περιοχή. Άτομα του στενού περιβάλλοντος των θυμάτων, θεωρούν ότι βασικός ύποπτος έιναι ο πρώην σύζυγος της Ντβίζοβα, Αντρέι Κουσλέβιτς.

«Με χτυπούσε με τα χέρια και με πετσέτα για να μην αφήνει σημάδια» δήλωσε ο γιος της γυναίκας από τον πρώτο της γάμο για τον Κούσλεβιτς και προσθέτει: «Χτυπούσε και τη μητέρα μου με τα χέρια και με κλωτσιές. Τον φοβάμαι, φοβάμαι για τη ζωή μου».

Η Ντβίζοβα εγκατέλειψε το σπίτι της με τον πρώην σύζυγό της στη Λιθουανία και πήγε να ζήσει στη μητέρα της στη Μόσχα προτού να φέρει τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένου ενός 5χρονου γιου που είχε αποκτήσει με τον Κούσλεβιτς στην Τουρκία.

«Έλεγε ότι ο πρώην σύζυγός της θέλει να πάρει τα παιδιά μακριά της, ότι την κυνηγάει και ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος. Είχα καταλάβει ότι πήγε στην Τουρκία για να γλιτώσει αλλά ήταν ανατριχιαστικό να την ακούς να μιλάει γι’ αυτόν» είπε φίλη της 42χρονης.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.