Τουρσουνίδης: «Γιατί να μην κάνουν χειραψία Λουτσέσκου και Γκαρσία;»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί την δεδομένη χρονική στιγμή για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει επί σειρά ετών στον Δικέφαλο. Ο λόγος για τον Γιώργο Τουρσουνίδη. Ο οποίος μίλησε και την “κόντρα” που υπάρχει σε επίπεδο φυσικών προσώπων στους πάγκους, ανάμεσα στον Λουτσέσκου και τον Γκαρσία.

Στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης και στις δηλώσεις του είπε αρχικά για την θέση που περιμένει να πάρει στον Δήμο Θεσσαλονίκης από την νέα χρονιά μετά την εκλογή του. Μάλιστα τόνισε τα εξής:

“Θα δούμε τι θα γίνει με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και εάν θα είμαι αντιδήμαρχος Αθλητισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει να κάνει με τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετώ εδώ και χρόνια”.

- Αναφορικά με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, θα έχουμε χειραψία ανάμεσα στον Λουτσέσκου και τον Γκαρσία, τι λες;

“Γιατί να μην έχουμε χειραψία. Πρέπει να γίνει. Ο καθένας είναι στο πόστο του. Και σαν συναδελφικότητα και σαν συμβολική κίνηση, πρέπει να υπάρξει και να μην δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις. Ο Λουτσέσκου είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία πήγε στον Πανσερραϊκό. Δεν πρέπει να υπάρχουν προστριβές. Εάν ισχύει ότι δεν έχουν καλές σχέσεις όπως ακούγεται.

Έχουν συνυπάρξει τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, η συνεργασία τους ήταν από όσα ακούω από το ρεπορτάζ που παραθέσατε, μέσω τρίτων προσώπων, μέσω των στενών τους συνεργατών. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας είναι όπως ήταν εκεί. Ο Λουτσέσκου κοιτά να λειτουργήσει όπως θέλει. Δεν πρέπει να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Είναι ένα παιχνίδι και ο κάθε προπονητής θα κοιτάξει σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα του¨.

- Φοβάστε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει έλλειψη συγκέντρωσης στο συγκεκριμένο ματς;

“Πάντα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ο παίκτης μπορεί να είναι επηρεασμένος. Δεν πρέπει να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις από τους παίκτες μας. Προέχει το ματς με τον Πανσερραϊκό. Σαν ομάδα είμαστε καλύτεροι. Είναι σε μία τέτοια θέση ο Δικέφαλος που επιβάλλεται να κερδίσει το παιχνίδι. Και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι με αντίπαλο την Άίντραχτ”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.