ΠΑΟΚ: Σε αναμονή των τελευταίων επιστροφών

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν χθες και πλέον αυτό που περιμένει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να δει τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Σήμερα αυτό θα γίνει με τέσσερις Ελληνες ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Κουλιεράκης, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Χάρης Τσιγγάρας νωρίς το μεσημέρι θα ταξιδέψουν από την Αθήνα και αναμένεται στις 17:00 να είναι στην απογευματινή προπόνηση.

Κάτι ανάλογο θα ισχύσει και με τον Στέφανο Τζίμα. Ο νεαρός δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής Νέων απέναντι στην Τουρκία στα πλαίσια του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του EURO U19. Ετσι με τους υπόλοιπους «ασπρόμαυρους» (Ταξιάρχης Φίλων, Νικόλαος Δεληγιάννης, Δημήτρης Κωττάς, Κωνσταντίνος Καστίδης, Κωνσταντίνος Γκούμας) επέστρεψαν από την Αττάλεια της Τουρκίας.

Αυτός που αναμένεται να επιστρέψει τελευταίος στη βάση του είναι ο Αλί Σαμάτα αφού έχει και το μεγαλύτερο ταξίδι. Δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Τανζανίας στο εντός έδρας ματς που έδωσε απέναντι στο Μαρόκο για την δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πλέον η επόμενη διακοπή στο Πρωτάθλημα θα είναι για τις γιορτές των Χριστουγέννων στις 21 Δεκεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα όμως ο Σαμάτα, ο Εκόνγκ και ο Μπάμπα (εφόσον κληθούν και οι τρεις στις Εθνικές τους Ομάδες) θα απουσιάσουν αφού τον Ιανουάριο αρχίζει η τελική φάση του Κόπα Αφρικα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.