Τακιανός: «Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα περιβάλλον που μου αρέσει»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ και τη σπουδαία νίκη επί του Άρη μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου Φώτης Τακιανός.

“Την επόμενη ημέρα μετά την σπουδαία νίκη, ο πρώτος στόχος που είχαμε ήταν να ηρεμήσουμε. Με την οικογένεια μου βρίσκεται σε προτεραιότητα. Χαιρόμαστε για την νίκη, για το γεγονός ότι πιάσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Μας περιμένει όμως το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Αυτή την νίκη θα την αφιερώσω κυρίως στην οικογένειά μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να σκεφθώ. Ιδιαίτερη αφιέρωση είναι όμως για την οικογένειά μου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου. Στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που μου αρέσει, που είμαι χαρούμενος. Οι συνεργάτες μου είναι πολύ καλά. Είναι βασικό να πηγαίνεις κάπου και να είσαι χαρούμενος.

Η ερώτηση για τα πριμ και εάν θα δοθεί μετά από μία νίκη, πρέπει να γίνεται στον κ. Χατζόπουλο. Ο πρόεδρος είναι πολύ εκδηλωτικός. Έχει έρθει πολύ κοντά με τους παίκτες. Ακούστηκαν τέτοια πράγματα, καλό είναι να υπάρχει ένα καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Και αυτό το κλίμα πρέπει να πιστωθεί σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Είναι το πιο σημαντικό. Η καθημερινή επαφή φθάνει στα όρια της τριβής. Είμαστε σε ένα περιβάλλον θετικό. Οι χαρακτήρες των παικτών, μας δίνουν το δικαίωμα να είμαστε μονιασμένοι. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των παικτών το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η επιλογή αυτή δείχνει πως ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει ισχυρά αντανακλαστικά. Όλοι είμαστε σε ετοιμότητα. Η διοίκηση μετά τα προβλήματα που προέκυψαν το καλοκαίρι, κατόρθωσε να αντιδράσει άμεσα. Και οι δύο παίκτες που ήρθαν, μας ενδιέφεραν το καλοκαίρι. Και το οικονομικό έπαιξε ρόλο. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δουλεύει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ακολουθούν παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι δύο που θα κρίνουν το μέλλον μας στο Τσάμπιονς λιγκ. Πρέπει να επενδύσουμε σε αυτές τις νίκες. Σε δύσκολο όμιλο. Πρέπει να φέρουμε πίσω τους τραυματίες. Και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην πρόκριση. Και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.