Σαραγιώτης: «Δεν φοβηθήκαμε τον Λεβαδειακό, ο Μακεδονικός έχει καλό σύνολο»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Ο εκ των αρχηγών του Μακεδονικού, ο Σπύρος Σαραγιώτης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο Σπύρος Σαραγιώτης είπε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τα εξής: “Εάν δεν μέναμε πίσω στο σκορ, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, δεν φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση. Πιστέψαμε ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Νίκη Βόλου την Δευτέρα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.

Ο Μακεδονικός χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει ακόμη καλύτερα στοιχεία. Η ομάδα εάν είχε λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα θα φέρναμε καλύτερα αποτελέσματα. Κάναμε ένα πολύ καλό σύνολο. Δείχνουν και τα αποτελέσματα στους μέχρι τώρα αγώνες, πως δεν μπορούν να μας κερδίσουν εύκολα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Μπορούμε να το πετύχουμε.

Όσο για τον προπονητή μας, τον Στέλιο Μαλεζά, προσωπική μου άποψη είναι πως έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που προσπαθεί να κάνει. Αργά ή γρήγορα θα ανέβει επίπεδο, δεν θα μείνει στην δεύτερη κατηγορία. Είναι πολύ κοντά σε όλους τους παίκτες. Από τον πιο μικρό στην ηλικία, μέχρι και τον πιο μεγάλο. Μας σέβεται και τον σεβόμαστε απόλυτα. Εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι μία πολύ καλή επιλογή προπονητή για τον Μακεδονικό, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.