«Ο Μορόν μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ, θέλει ενίσχυση και στα εξτρέμ ο Άρης»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε στο Metropolis 95.5  για τον Άρη και το “διπλό” που έκανε στον Βόλο ενώ αναφέρθηκε και στη μονομαχία του Μορόν με τον Ζίβκοβιτς που βρίσκονται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Στις δηλώσεις του, είπε τα εξής: «Είμαι στο Ηράκλειο μαζί με την σύζυγό μου, ανεβαίνω όμως συχνά στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθώ την πορεία του Άρη. Η βάση είναι πάνω, τα παιδιά είναι στη Θεσσαλονίκη. Η ποιότητα της ζωής είναι τέλεια εδώ στην Κρήτη. 

Τώρα αναφορικά με την πορεία του Άρη και την παραγωγικότητα του Μορόν, πρέπει να πω ότι σε πρώτο χρόνο μπορεί να σουτάρει από οποιαδήποτε θέση. Έχει πολλές πιθανότητες για να σκοράρει. Και στην Τούμπα θυμάμαι, πως ήταν ο μοναδικός παίκτης του Άρη που ζητούσε την μπάλα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Είναι γρήγορος, με υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Σχετικά με την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ θέλω να πω, ότι δεν θυμάμαι στο παρελθόν να βρίσκονται στην πρώτη θέση ένας παίκτης του ΠΑΟΚ και ένας παίκτης του Άρη. Ανεξάρτητα εάν ο Ζίβκοβιτς έχει περισσότερους συμπαίκτες  να τον βοηθήσουν να σκοράρει, πιστεύω ότι ο Μορόν μπορεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και να ξεπεράσει κάθε άλλο παίκτη.

Πρέπει να πω για την εικόνα του Άρη. Χρειάζονται πιο ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Αφού λείπει ο Γκαρθία, θα πρέπει να βρει παίκτη οπωσδήποτε στην θέση Νο 10. Ακόμη στα εξτρέμ θα χρειαστεί ένα παίκτη που θα κάνει την διαφορά. Ο νεαρός, ο Παναγίδης έχει καλή τεχνική κατάρτιση, πρέπει όμως να μπαίνει περισσότερο στην περιοχή και να σουτάρει. Για να έρθει γρήγορα στο γκολ. Εάν δεν σουτάρει, δεν θα έχει εξέλιξη. Πρέπει να μπαίνει περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή. Έχει καλά χαρακτηριστικά, όμως πρέπει να σκοράρει. Εάν δεν σκοράρει, θα έχει αμφισβήτηση. Πάντα θα τον κρατά σε υψηλό επίπεδο στην κατηγορία η ικανότητά του να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.