Γκουερίνο: «Ο Τάϊσον είναι πιο ώριμος από ποτέ, μπράβο στον Βιεϊρίνια»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο Νέτο Γκουερίνο για τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που υπάρχουν για την πορεία της ομάδας. Ο βετεράνος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στο ρεκόρ του Βιεϊρίνια αλλά και στον Τάισον και την προοπτική που υπάρχει να ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2025.

Για τον Τάισον: «Ο Τάίσον που είναι 35 ετών παίζει σαν να είναι 20. Ήταν για πολλά χρόνια στην Ουκρανία και συγκεκριμένα έπαιζε στην Σαχτάρ και είχε προπονητή τον πατέρα του Λουτσέσκου. Όλες αυτές οι αλλαγές σε έναν παίκτη, τον βοηθούν να διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του. Και ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλο. Πιστεύω ότι ο Τάισον είναι πιο ώριμος. Πρόσεχε πάντα τον εαυτό του. Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής χαίρομαι όταν ακούω πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Για τον Βιειρίνια: Ο Βιεϊρίνια με πέρασε σε συμμετοχές, θέλω να τον συγχαρώ ειλικρινά. Πρέπει όμως να αναφέρω ότι είναι άλλο οι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και άλλο στο παλαιό Κύπελλο UEFA. Ο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ συμμετείχε σε περισσότερες διοργανώσεις για να παίξει σε περισσότερα ματς. Και αυτό συνέβη. Εγώ έπαιζα με 27 παιχνίδια μέσο όρο. Το μέτρημα των αγώνων δείχνει ότι τώρα είναι πολλά περισσότερα τα ματς σε σύγκριση με το παρελθόν. Εγώ έπαιξα επί εννέα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ήμουν παιδί και έφυγα με γένια.

Όσο για τον Βιεϊρίνια, θέλω να τον συγχαρώ, τιμά την φανέλα ακόμη. Να συνεχίσει έτσι. Του εύχομαι πάνω από όλα να έχει την υγεία του και να συνεχίσει την καριέρα του με επιτυχία».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.