Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική της Basket League

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2023


Του Κωνσταντίνου Σιαμήτρα

Το τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Basket league με την 6η αγωνιστική 

Το πρόγραμμα ανοίγει στην Πάτρα με τον Απόλλων Πάτρας να αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ. Οι Πατρινοί μετά την βαριά ήττα από το Παναθηναικό με 112-60, με την έλευση του νέου προπονητή του Κώστα Δελέγκου, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη ο δικέφαλος έρχεται στην Πάτρα ενισχυμένος καθώς έκανε 2 νέες μεταγραφές τον Άλιστον και τον Σμίθ που αναμένονται να κάνουν αύριο το ντεμπούτο τους με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός μετά την ήττα σοκ στο γήπεδο του από την Μπασκόνια στο τελευταίο σουτ όπως και με την Ρεάλ πέρσι, αναμετράται με τον Προμηθέα .Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεχάσουν το χθεσινό παιχνίδι και να επικεντρωθούν στο αυριανό αγώνα. Ο Προμηθέας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, νίκησε το πολύ καλό Λαύριο στην έδρα του, τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη στο BCL με δύο νίκες και σίγουρα κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.

Στην Θεσσαλονίκη γίνεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ο Άρης μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο για το Eurocup, υποδέχεται τον Παναθηναικό. Οι κίτρινοι έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα, μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες όπως και πριν από οκτώ χρόνια (2015-16) και φιλοδοξούν κόντρα στον Παναθηναικό να πάρουν την 5η σερί νίκη. Στην Αντίπερα όχθη οι πράσινοι βρίσκονται στην κορυφή και στόχος είναι να φύγουν από την Συμπρωτεύουσα με το ροζ φύλλο αγώνα.

Το Περιστέρι φιλοξενεί την Καρδίτσα στο Ανδρέας Παπανδρέου. Η ομάδα των δυτικών προαστίων στοχεύει στην τρίτη νίκη στην Basket league για να ανεβεί στη βαθμολογία. Οι Καρδιτσιώτες δίνουν το 6ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και στόχος είναι να πετύχουν την πρώτη έκτος έδρας νίκη. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν στο γήπεδο τους  μετά από 7 μήνες στις 26 Νοεμβρίου απέναντι στο Λαύριο.

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις. Στα Άνω Λιόσια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την νίκη για το BCL επί της Στσετσίν στην Πολωνία θέλουν άλλη μία νίκη για να βελτιώσουν το ρεκόρ και να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά το κακό ξεκίνημα που είχαν.

Στο Λαύριο η τοπική ομάδα φιλοξενεί το Μαρούσι. Η ομάδα του Κώστα Μέξα έκανε κακή εμφάνιση στην Πάτρα από τον Προμηθέα και θα προσπαθήσει να πάρει την 4η  του νίκη για να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 4/11

  • Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3)
  • Ολυμπιακός - Προμηθέας  (20:15, ΕΡΤ3)

Κυριακή 5/11

  • Άρης - Παναθηναϊκός (17:15, ΕΡΤ3)
  • Περιστέρι - Καρδίτσα (19:15, ΕΡΤ3)

Δευτέρα 6/11

  • ΑΕΚ - Κολοσσός (17:15, ΕΡΤ3) 
  • Λαύριο - Καρδίτσα (20:15, ΕΡΤ3)

Η κατάταξη

  1. Παναθηναϊκός 5-0
  2. Προμηθέας Πατρών 4-1
  3. Ολυμπιακός 4-1
  4. Άρης 4-1
  5. Λαύριο 3-2
  6. ΑΕΚ 2-3
  7. Περιστέρι 2-3
  8. Κολοσσός Ρόδου 2-3
  9. ΠΑΟΚ 2-3
  10. Μαρούσι 1-4
  11. Απόλλων Πάτρας 1-4
  12. Καρδίτσα 0-5
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.