Ζητά δημοψήφισμα για τη διαγραφή των 4 ο Κασσελάκης, μέσω... Facebook

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προχώρησε σε ένα άτυπο διάγγελμα μέσω του Facebook και ενημέρωσε πως θα ζητήσει από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη διαγραφή των 4 στελεχών, που «προσέβαλαν βάναυσα όλους μας».

«Αύριο, θα ζητήσω από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, απευθείας από τα μέλη και φίλους του κόμματος, για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν, βάναυσα, όλους μας» ενημέρωσε ειδικότερα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε περίπτωση που η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, τότε «θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Στο μήνυμα των περίπου 5:30 λεπτών, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για στελέχη που «προσβάλουν το ίδιο τους το κόμμα, τους συντρόφους τους, αλλά κυρίως τους εκατοντάδες χιλιάδες αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες. (...) Στο όνομα αυτών των ανθρώπων, σας λέω ξεκάθαρα, δεν θα κάνω πίσω, θα τιμήσω την εντολή που έλαβα πλήρως».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποσχέθηκε, θα γίνει ένα «υγιές κόμμα που μόνη τάση θα είναι η δημοκρατία από τη βάση».

Απευθυνόμενος στη «μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία αυτού του τόπου» παραδέχθηκε πως - βλέποντας τα πράγματα από μέσα - δίνει δίκιο σε όσους πιστεύουν «ότι το σύστημα είναι βαριά άρρωστο». «Έχετε δίκιο. Ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι βολικά καθισμένοι στο επίκεντρο αυτού του συστήματος».

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.