Παναθηναϊκός: Το νέο απόκτημα, Κέντρικ Ναν, έφτασε στην Ελλάδα-«Μπορώ να παίξω και αύριο»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Ο Αμερικάνος γκαρντ, Κέντρικ Ναν, έφτασε στην χώρα για να κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του «τριφυλλιού»  και μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες να ενταχθεί στο τιμ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του coach των «πράσινων», Εργκιν Αταμαν, ο Ναν θα προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να είναι στην αποστολή στο Βερολίνο, την Παρασκευή κόντρα στην Άλμπα.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το πώς αισθάνεται: «Νιώθω σπουδαία. Είχα μεγάλη πτήση, είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Η οικογένειά μου θα νιώθει άνετα στην Αθήνα. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με ιστορία και στυλ παιχνιδιού που μου ταιριάζει. Οι παίκτες και οι προπονητές ταιριάζουν στο στυλ μου».

Για το αν μίλησε με πρώην συμπαίκτες του πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό: «Έχω μερικούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μίλησαν με καλά λόγια για την Αθήνα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει παρά την αποχή του: «Σίγουρα είμαι έτοιμος. Μπορώ να παίξω και αύριο, οπότε είμαι εδώ και είμαι έτοιμος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.