«Να αφήσουν ελεύθερους με εγγύηση τους οπαδούς του Άρη»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 για την προφυλάκιση των εννέα οπαδών του Άρη μίλησε ο δικηγόρος Σπύρος Χριστοφορίδης, σημειώνοντας ότι δεν έπρεπε να προφυλακιστούν. Διευκρίνισε όμως ότι δεν γνωρίζει την δικογραφία, κατά συνέπεια κάνει μία εκτίμηση με βάση την εμπειρία του.

Στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής: “Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί προφυλακίστηκαν οι εννέα οπαδοί του Άρη. Με δεδομένο ότι υπήρχε παρακολούθηση της αστυνομίας και υπήρξε γνώση του συμβάντος, η κατηγορία που τους αποδόθηκε δεν είναι επαρκής. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν έχω γνώση της δικογραφίας, δεν εκπροσωπώ κάποιον από τους οπαδούς. Προφυλακίζεται όμως κάποιος όταν υπάρχει κίνδυνος να κάνει ακραίες πράξεις. Θα μπορούσαν να πάνε στα σπίτια τους, καταβάλλοντας μία εγγύηση. Τέτοιου είδους αποφάσεις εξυπηρετούν ποιους και γιατί;

Να μπαίνουν μέσα εάν δικαστούν και καταδικαστούν. Αυτό πρέπει να ισχύει επί της ουσίας. Αυτό που τελικά συνέβη δεν εξυπηρετεί την οικονομία του συγκεκριμένου επεισοδίου. Να τους αφήσουν ελεύθερους με εγγύηση. Αυτή είναι η άποψή μου. Ή εάν παραβιάσουν τους όρους, τότε να προφυλακιστούν.

Η ανακοίνωση από τον Άρη είναι μία κραυγή αγωνίας, έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω. Περνάω από το σημείο που χάθηκε ο Άλκης, δεν μπορώ να χαρακτηρίσω άστοχες τις ανακοινώσεις. Δεν είπα επίσης ποτέ ότι έπρεπε να προφυλακιστούν και οι τρείς οπαδοί του ΠΑΟΚ που αφέθηκαν ελεύθεροι. Αναρωτιέμαι ακόμη το εξής:

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που πέταξε τις κροτίδες στον Χουάνκαρ, βρέθηκε; Ή μήπως ακόμη αναζητείται από τις κάμερες τους σύγχρονου σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης”;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.