Αποκαλυπτικός Κούγιας για τα συνεχόμενα επεισόδια με οπαδικό «χρώμα» εκτός γηπέδων

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2023

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Metropolis 95.5 για την έξαρση της βίας με αφορμή όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Στις δηλώσεις του είπε τα εξής: «Στην Ξάνθη είμαι, για μία δίκη, για ένα κακούργημα. Ενα ή δύο βίντεο που κυκλοφορούν είναι παλιά, πρέπει να είναι από το 2015 στην Κόρινθο σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Όσον αφορά μια λεκτική επίθεση που δέχτηκε: «Πρώτη φορά έχει συμβεί αυτό; Από τότε που άρχισα να έχω άμεση σχέση με την ιδιοκτησία ομάδων, στην Πετρούπολη, τα Γιάννινα, την Λάρισα, την Κόρινθο γενικά υπήρξαν κάποιοι που δεν με ήθελαν στις ομάδες και δημιουργούσαν προβλήματα. Κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάθομαι μαζί με οπαδούς άλλων ομάδων. Θέλω να βλέπω τα παιχνίδια από την σέντρα, από το κέντρο του γηπέδου.

Μπήκε ένα γκολ στο 78ο λεπτό και σηκώθηκα να πανηγυρίσω. Εκεί, δύο – τρεις οπαδοί που είναι από την ΑΕΚ, πιθανότατα στεναχωρημένοι με όσα είχα αναφέρει κατά περιόδους, άρχισαν να βρίζουν μανάδες και παιδιά. Και δήθεν με μαγκιά απειλούσαν, χωρίς όμως να πλησιάσει κανείς. Αυτό συνέβη, τίποτα άλλο».

Για τα νέα οπαδικά επεισόδια εκτός γηπέδων: «Όσο για τα οπαδικά χτυπήματα, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούμε να τα σταματήσουμε. Δεν είναι δυνατόν να έχεις αστυνομικό πίσω από τον κάθε επικίνδυνο κακοποιό. Αυτοί που βλέπεις με τα τσεκούρια, έχουν σχέση με συνδέσμους. Παρασύρουν μικρά παιδιά, 12 και 13 ετών. Μετά τους παρασύρουν σε εμπόριο χασίς, έχουμε μία αγορά κάθε Σαββατοκύριακο. Και οι περισσότεροι έχουν μπει φυλακή για διάφορα αδικήματα. Μιλάμε για μία καθαρή επιχείρηση. Εκεί θα έπρεπε τα τμήματα της αθλητικής βίας να έχουν εντοπίσει τους αρχηγούς, και να τους κάνουν δικογραφίες για εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.

Πριν από μία εβδομάδα, είχα πει πως με εκβίαζαν έμποροι ναρκωτικών στην Λάρισα και έγραφαν υβριστικά συνθήματα, με εξανάγκαζαν να δώσω τις μετοχές μου.

Σε άλλη υπόθεση, είχα καταθέσει μήνυση στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και η δικογραφία ήταν θαμμένη. Γιατί με καθυστέρηση δύο ετών με καλέσατε; Τους είπα όταν με κάλεσαν μετά από αρκετούς μήνες. Δεν μου έδωσαν καμία απάντηση.

Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, διερευνά, εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών και επίσης εμπόριο πυρομαχικών, εκβιάσεις, προστασίες.

Το ιδιώνυμο το κατάργησε ο Γιάννης Ιωαννίδης ο συγχωρεμένος. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ιδιώνυμο. Υπάρχουν κάποιες παρεπόμενες ποινές. Απλά κάθε Κυριακή στον αγώνα της ομάδας του, πρέπει να είναι στο αστυνομικό τμήμα, όποιος κάνει αυτά τα λάθη».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.