Μπράντον: «Ο ΠΑΟΚ έχει αληθινό μαχητικό πνεύμα και φανταστικό κόσμο»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2023

Στο live του αγώνα, στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε δηλώσεις ο Μπράντον Τόμας, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο Αμπερντίν.

«Ηταν ένα τρελό παιχνίδι, πραγματικά, αλλά... τυπικό για την ομάδα μας και το πώς αντιδρούμε ότι μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Ήταν πολύ κρύο το ματς για εμάς, χάναμε και τα πράγματα φαινόταν δύσκολα. Αλλά νίκες σαν κι αυτή έρχονται από τον αληθινό χαρακτήρα», τόνισε αρχικά, ο Ισπανός φορ, προσθέτοντας:

«Δεν αρχίσαμε τόσο καλά, αν και ξέραμε ότι θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Σε καμία στιγμή δεν χάσαμε το ηθικό μας, όλοι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, και αυτοί που αρχίσαμε το ματς και εκείνοι που ήρθαν από τον πάγκο. Εχουμε αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά σε όλη την σεζόν, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτή η ομάδα έχει αληθινό μαχητικό πνεύμα».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου Πίτοντρι: «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Ήταν περισσότεροι από 1000, μας υποστήριζαν διαρκώς, μας έκαναν να νιώθουμε την ώθησή τους, σιγούρευαν ότι συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.