Πόσο θες να μας τρελάνεις;

Γιώργος Ζαΐρης27 Οκτωβρίου 2023

Δεν ξέρω πόσο καλό ήταν για την υγεία μας να παρακολουθήσουμε τη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα τεστ κοπώσεως και άλλες παρόμοιες ιατρικές εξετάσεις είναι ξεπερασμένες μπροστά σε αυτό που βιώσαμε χθες. Προφανώς και δεν είναι καλοδεχούμενο να βλέπεις τέτοιες νίκες, αλλά επιτρέψτε μου να παραδεχθώ πως αυτές τις νίκες τις γουστάρει περισσότερο ένας οπαδός ή και ένας φίλαθλος ουδέτερος παρά να βλέπει μια νίκη… παρέλαση!

Για να μην το παρεξηγήσετε, ελπίζω να μην χρειαστεί να βιώσουμε ξανά τέτοιο βράδι έστω και αν αυτά τα χάπι έντ είναι που μένουν στην ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ χθες βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αυτό το 2-0 της Αμπερντίν αδικεί κατάφορα τον Γιάννη Κωνσταντέλια που ήταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα σε εκείνο το διάστημα. Και αν έβαζε μάλιστα και το γκολ στο πρώτο μέρος όπου χόρεψε τους πάντες, νομίζω πως αφενός η χρηματιστηριακή του αξία θα εκτοξευόταν και ο Λουτσέσκου θα αναγκαζόταν να τον πει MVPκαι δημόσια!

Το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος ήρθε με πολλά αστεία λάθη από παίκτες. Και ήταν μια συνέχεια και άλλων «θεμάτων». Για παράδειγμα χθες ήταν μέτριος ως κακός ο Τάισον, δεν ήταν στη μέρα του ο Ζίβκοβιτς, δεν επανέλαβαν ως δίδυμο οι Σβαμπ-Τσιγγάρας τις εμφανίσεις εκείνων των αγώνων που έφεραν τον ΠΑΟΚ στους ομίλους.

Οι αλλαγές του Ραζβάν ήταν επιδραστικές. Οι τρεις από αυτές για να είμαι συγκεκριμένος. Αέρινος ο Μπάμπα, ουσιώδης ο Ντεσπόντοφ, σημαντικός ο Οζντόεφ. Ελευθέρωσαν τον Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ ξεδιπλώθηκε και φυσικά πρέπει να σταθώ και στον Βιεϊρίνια. Συνεχίζουν να επιμένουν κάποιοι πως παίζει εις βάρος άλλων; Ντροπή να το υποστηρίζει κανείς αυτό!

Ο ΠΑΟΚ χθες και με το 2-2 δεν θα έχυνε την καρδάρα με το γάλα. Αλλά το ότι έφυγε νικητής σημαίνει πολλά κυρίως για την ψυχολογία του. Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAPARENA και όχι τόσο για το Conference. Απλά από χθες ο ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον δεύτερος και συνεχίζει στην Ευρώπη. Αλλά συνεχίζει να οδηγεί την πρωτιά και ως πρώτος θα πάει να παίξει με την Αϊντραχτ στις 30 Νοεμβρίου αρκεί σε δυο εβδομάδες να κερδίσει την Αμπερντίν στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.