«Τα εισιτήρια της Άϊντραχτ είναι ονομαστικά, ας το ξανασκεφτούν οι ΠΑΟΚτσήδες»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023

Μόνιμος κάτοικος Φρανκφούρτης είναι ο Αλέξανδρος Κόκκινος, (αδελφός του δικού μας Γρηγόρη στο Metropolis 95,5) και μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την αναμέτρηση της 30ης Νοεμβρίου. Τότε η Άϊντραχτ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική του Conference League.

Ο Αλέξανδρος Κόκκινος (εργάζεται στο τμήμα πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα), απάντησε σε ένα πολύ απλό ερώτημα: Είναι εύκολο για έναν Έλληνα, φίλαθλο του ΠΑΟΚ να προμηθευτεί εισιτήριο του αγώνα, εκτός από τα εισιτήρια που επίσημα θα πάρει ο ΠΑΟΚ; Η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: “Παρότι δεν παρακολουθώ τα αθλητικά δρώμενα, έχω αρκετούς φίλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να βρεθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτυχε να κάνουμε μία κουβέντα. Αυτό που εισέπραξα ως μήνυμα, είναι ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει κάποιος Έλληνας να αγοράσει εισιτήριο από οπαδούς της Άϊντραχτ. 

Βλέπετε, τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Και γίνεται ταυτοποίηση. Μόνο όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξασφαλίσουν εισιτήρια από την ομάδα, θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης. Οι υπόλοιποι; Ακόμη και αυτοί που αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια, βρήκαν ξενοδοχεία, αλλά δεν έχουν εισιτήρια του αγώνα; Είναι προτιμότερο να σκεφθούν ξανά, εάν θα κάνουν αυτό το ταξίδι”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.