«Η υποδιεύθυνση τροχαίας είναι υποστελεχωμένη - Αντί για 5.000 αυτοκίνητα ο περιφερειακός θα εξυπηρετεί 2.500 από τις εργασίες και μετά»

Στέφανος Αβραμίδης18 Οκτωβρίου 2023

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για το θέμα των εργασιών που θα γίνουν για το Fly over στη Θεσσαλονίκη. Και αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που θα προκύψουν στην καθημερινότητα χιλιάδων οδηγών.

«Η υποδιεύθυνση τροχαίας είναι υποστελεχωμένη εδώ και χρόνια. Είχαν πει οι αρμόδιοι πως θα γίνουν προσλήψεις. Μέχρι στιγμής, βγήκε μία διαταγή για να ενισχυθεί η τροχαία με 60 συναδέλφους. Προσπαθούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα και δημιουργούμε άλλα. Ζητήσαμε να γίνουν αποσπάσεις από την επετηρίδα. Να έρθουν στη Θεσσαλονίκη αρκετοί συνάδελφοι για να λύσουμε το πρόβλημα. Τους λέμε, φέρτε τους. Με μεσοβέζικες λύσεις δεν γίνεται δουλειά. Πρέπει να ενισχυθεί η αστυνομική διεύθυνση με έμψυχο δυναμικό πριν αρχίσει το fly over σε ένα μήνα. 

Ο περιφερειακός δρόμος εξυπηρετεί 5.000 αυτοκίνητα. Από τις εργασίες και μετά, θα εξυπηρετεί 2.500 αυτοκίνητα” ανέφερε στην εκπομπή «Στη σέντρα».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.