Δήμαρχος Κολινδρού: «Είμαι ΠΑΟΚ και λαϊκός άνθρωπος - Πολύ μεγάλες προσωπικότητες Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Χρήστος Κομπατσιάρης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την ανάδειξή του εκ νέου στον δημαρχιακό θώκο.

Μάλιστα έγινε viral με την ομιλία του, προς τους κατοίκους του Κολινδρού μετά την νίκη του, όταν χρησιμοποίησε ποδοσφαιρικούς όρους. Λέγοντας και το σύνθημα: “Σήκωσε το, το γαμ….”

Αναφέρθηκε αρχικά στο ποσοστό που πήρε: «Ευχαριστώ τους πολίτες του Κολινδρού που με ανέδειξαν δήμαρχο με ποσοστό 51,8% και με 280 ψήφους διαφορά.

Και συνέχισε για τον ΠΑΟΚ: «Με ενδιαφέρει η νίκη. Εγώ είμαι λαϊκός άνθρωπος και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί.

Την κόρη μου την έπαιρνα σε ηλικία τεσσάρων ετών και πηγαίναμε στον ΠΑΟΚ. Θυμάστε τους δύο Αιγύπτιους που είχαμε; Τους αδελφούς Χασάν; Από τότε πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο. Έχω κάνει και κερκίδα στην Τούμπα, έχω αρκετό καιρό πάντως να πάω το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πήγαινα όμως σαν απλός δημότης. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου. Είναι τιμή για εμένα που άκουσα ξανά στο Metropolis 95,5, στο κορυφαίο ραδιόφωνο που ακούω εδώ και χρόνια την ομιλία μου, προς τους δημότες Πύδνας Κολινδρού. Με έκανες και δάκρυσα.

Στο πολιτικό σκηνικό είχαμε δύο μεγάλους ηγέτες στο παρελθόν, στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλες προσωπικότητες που δεν πρόκειται κατά την άποψή μου, να δούμε ξανά στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.

Τώρα, όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα, εγώ είμαι ΠΑΟΚ και δεν το έκρυψα ποτέ. Δεν ήμουν ποτέ Αρειανός».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.