Κόντης: «Κατάλληλη λύση για τον Ηρακλή ο Μονεμβασιώτης - Τίμησα τη μνήμη του Μιχαλήτσου και του Ιωαννίδη»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο, ο βουλευτής Γιάννης Κόντης ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική ανάληψης του Ηρακλή από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ανέφερε: «Ήθελα να πω μερικές κουβέντες για τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που εκτίμησα. Για μένα σήμαινε πάρα πολλά και στον Άρη. Ο τρόπος που λειτουργούσε. Ο Γιάννης δεν έκανε ποτέ καριέρα προπονητή, γιατί αγαπούσε τον Άρη. Οι αγώνες που ανέλυε ήταν ακριβέστατοι και βοηθούσε τότε τον Κούπερ.

Είχε αναλάβει και στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι. Είχε τον σεβασμό μας. Δεν διαφήμισα ποτέ την παρουσία μου και στην κηδεία του Ιωαννίδη. Ήμουν και εκεί. Τίμησα και τους δύο μεγάλους Αρειανούς για την πολύ σημαντική προσφορά τους στον σύλλογο. Δεν ήθελα να διαφημίσω την παρουσία μου.

Αρχηγός κόμματος είχε πάει πίσω από το φέρετρο για να βγει φωτογραφία. Πήγα και για τους δύο, και για τον Μιχαλήτσο και για τον Ιωαννίδη για να τους τιμήσω για την μεγάλη τους προσφορά στον Άρη και στον ελληνικό αθλητισμό. Στον Ιωαννίδη πήγα απευθείας από το αεροδρόμιο στα κοιμητήρια».

Όσο για την προοπτική να αναλάβει τον Ηρακλή ο κ. Μονεμβασιώτης, ο Γιάννης Κόντης είπε στις δηλώσεις του, τα εξής: “Για τον άνθρωπο Μονεμβασιώτη. Το να πω κάτι για τον άνθρωπο αλλά και για τον επιχειρηματία, αυτό θα περισσεύει. Είναι ο χαρακτηρισμός του κυρίου που δεν θέλει να χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Είναι συνεπής. Του αρέσει να ανακατεύεται. Η απόσταση της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη.

Όταν διοικείς διά αντιπροσώπων, σε οδηγεί στην αποτυχία παρά στην επιτυχία. Είχα συνεργαστεί μαζί του για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Για εμένα είναι η κατάλληλη λύση που ψάχνουν στον Ηρακλή. Αρκεί να του παρουσιάσουν τα πραγματικά στοιχεία. Δεν θα αναλάβει, εάν δεν ξέρει τι έρχεται από πίσω, μετά την υπόθεση του Μάρα, τις εκκρεμότητες υπάρχουν, τι απαιτήσεις υπάρχουν. Θα είναι διατεθειμένος να βάλει και περισσότερα χρήματα.

Μου είχε πει όταν είχα μιλήσει μαζί του πρόσφατα, ότι εάν ασχοληθεί με τον Ηρακλή ενεργά, θέλει να έχει πρωταγωνιστικό στόχο για τον Ηρακλή. Δεν είπα ότι αποφάσισε να ασχοληθεί. Εάν ασχοληθεί όμως θα είναι νικητής.

Πιστεύει ότι ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που μπορεί να σε καταξιώσει. Αρκεί να επενδύσεις σωστά. Οι φίλοι του Ηρακλή έχουν αγωνία και εγώ σαν μοναδική λύση τον βλέπω. Βάζει στόχους που τους πετυχαίνει, είναι εδώ, είναι επιτυχημένος».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.