Αγγελούδης: «Υπάρχουν μοντέλα χρηματοδότησης - Ο ΠΑΟΚ έχει μία ώριμη μελέτη»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 για την ανάδειξή του από τους πολίτες σε Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Στέλιος Αγγελούδης.

Και στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής: “Η επόμενη ημέρα βρίσκει θριαμβευτές τους πολίτες της πόλης. Η νύχτα κύλησε με μεγάλη υπερένταση,. Δεν ξεκουράστηκα ούτε για δύο ώρες. Περίμενα ότι θα πάει καλά η ιστορία. Δεν περίμενα τόσο υψηλό ποσοστό. Ήταν η σκέψη της νύχτας που λένε.

Την επόμενη ημέρα, και τηλέφωνο με πήρε ο κ. Ζέρβας παρά την ποιότητα του πολιτικού αγώνα. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Και η δήλωση του κ. Ζέρβα ήταν στο ύφος των δύο Θεσσαλονικέων. Τηλεφωνήσαμε προσωπικά ο ένας τον άλλον. Η επικοινωνία έγινε. Υπήρξαν και οι λεπτομέρειες.

Τώρα, μετά από εννέα μήνες, με δουλειά, συζητήσεις, συνεδριάσεις. Θα ήθελα μία ή δύο ημέρες αλλά δεν το βλέπω για να πάρω ανάσες. Υπήρξαν στιγμές που σκεφτόμουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Κάθε ημέρα ήμουν και σε μία γειτονιά. Κάναμε εκατοντάδες χιλιάδες μέτρα. Έβλεπα αντιδράσεις. Άνοιγαν την καρδιά τους, τον θυμό τους, διεκδικούσαν το αυτονόητο. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις μία εκστρατεία που να συγκεντρώνει τόνους από συναισθήματα”.

- Θα προχωρήσει το έργο της νέας Τούμπας;

“Η δουλειά του δημάρχου είναι να είναι χέρι με χέρι με όποιον διεκδικεί, από τον Ιανουάριο θα διεκδικήσω όλα όσα αξίζει η Θεσσαλονίκη με τον ποιο εκκωφαντικό τρόπο. Συμφωνώ ότι στην Αθήνα δίνουν. Πάντως ο σύλλογος θα πρέπει να προσδιορίσει το εύρος. Από την στιγμή που υπάρχουν μοντέλα χρηματοδότησης, δεν γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Και για τον Άρη και για τον Ηρακλή που διεκδικούν νέα γήπεδα, ισχύει το ίδιο, γιατί έχουν αποφασίσει να κάνουν γήπεδο. Απλά ο ΠΑΟΚ έχει μία ώριμη μελέτη. Είμαι έτοιμος να συμμετέχω ενεργά, να πάμε μαζί στα υπουργεία. Περιμένω να ενημερωθώ άμεσα από τους ίδιους τους συλλόγους.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι εθνική Θεσσαλονίκης. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η μεγάλη μου αγάπη. Με ενδιαφέρει η πόλη. Ότι διεκδικούν οι σύλλογοι, θέλω να τα καταφέρω”.

- Μίλησαν μαζί σας οι πρόεδροι των ομάδων;

“Υπάρχουν πολλά τηλέφωνα που έχω δεχθεί που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Η αθλητική οικογένεια είναι η πιο μεγάλη. Ξέρω την εκτίμηση και την αγάπη.

Πρέπει να τρέξουμε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην καθημερινότητα. Την καθαριότητα, θα δούμε ξανά το θέμα της πλατείας ελευθερίας και όλα τα τρέχοντα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.