«Ο Μπούργος είχε μεγάλη πίστη στον Πάλμα»

Βασίλης Βλαχόπουλος12 Οκτωβρίου 2023

Με δύο γκολ σε πέντε αγώνες με τη φανέλα της Σέλτικ κι έχοντας μάλιστα κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, κάθε άλλο παρά απαρατήρητος έχει περάσει ο Λούις Πάλμα. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, τα media της Σκοτίας ασχολούνται με τον πρώην παίκτη του Άρη με αφορμή μάλιστα και μια πρόσφατη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «LaPensa», ο ατζέντης του Λούις Πάλμα (Πάουλο Χερνάντες).

Σε αυτή μίλησε για τον πελάτη του αλλά και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ονδούρα με την παραγωγή νέων ταλέντων, αναφέρθηκε όμως και στη μεταγραφή του επιθετικού από την Ονδούρα καθώς επίσης και στον Χερμάν Μπούργος τον οποίον χαρακτήρισε καταλυτικό στην πορεία της καριέρας του. «Θυμάμαι ακόμη ότι, όταν ο Χερμάν Μπούργος έφυγε από τον Άρη έπιασε τον Λουίς και του είπε ‘συνέχισε και να είσαι σίγουρος ότι θα πας πραγματικά πολύ μπροστά’. Πίστευε πολύ στις δυνατότητές του», είπε.

Το όνειρο του 23χρονου επιθετικού είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Δείτε πού ήταν ο Λουίς πριν από 18 μήνες και που είναι τώρα. Ηταν βασικός σε αγώνα ChampionsLeague και τον αγαπούν στη Σέλτικ. Είναι επαγγελματίας, πιστεύει στον εαυτό του και θα πάει μπροστά», συμπλήρωσε. Ο Πάουλο Χερνάντες ρωτήθηκε και για λεπτομέρειες της πώλησης του Πάλμα από τον Άρη στη Σέλτικ, δίχως όμως να απαντήσει. «Είναι περισσότερα από δύο εκατομμύρια και λιγότερα από δέκα», απάντησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.