ΠΑΟΚ: Μία ομάδα που έχει προσωπικότητες

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

 Για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ακριβοδίκαιοι με την ομάδα και τις προοπτικές που δημιουργούνται για το μέλλον. Για να αξιολογήσουμε σωστά όλα τα δεδομένα. Για να βλέπουμε την ουσία, που έχει ξεχωριστή σημασία. Αυτός ο ΠΑΟΚ, ο φετινός που προκρίθηκε στους ομίλους, είναι πρώτος, βελτιώνεται σταδιακά, έχει 10 νίκες σε 15 ματς, διαθέτει στο ρόστερ της, παίκτες με προσωπικότητες.

Δεδομένη είναι η αγωνιστική αξία των περισσοτέρων, αυτή σταδιακά φαίνεται στο γήπεδο, γιατί μιλάμε για αθλητές που καλούνται να προσφέρουν. Εκτός όμως από τα αθλητικά χαρακτηριστικά τους, διαθέτουν και ισχυρή προσωπικότητα. Θέλετε να τους δούμε; Πρώτα από όλους ο Βιεϊρίνια. Δεν χρειάζονται συστάσεις περισσότερες. Ακολουθεί ο Τάϊσον. Είναι οι δύο πλέον μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες. Από αυτούς που θέλει διακαώς ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια.

 Και φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Ντεσπόντοφ, ο Κοτάρσκι, ο Μπάμπα, ο Σβαμπ, οι Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Τσιγγάρας. Δεν είναι λίγοι εδώ που τα λέμε. Δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε, όσον αφορά την προσωπικότητά που βγάζουν μέσα στο γήπεδο, τους Σαμάτα, Μεϊτέ, Οζντόεφ. Ίσως αδικούμε τον Μπράντον που όμως έχει δείξει μία απίστευτη συνέπεια με την αγωνιστικότητά του και αυτό πρέπει να του πιστωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες – προσωπικότητες στον ΠΑΟΚ που έχουν και αξιόλογες ικανότητες, είναι περισσότεροι από τους αντίστοιχους της περσινής και της προπερσινής σεζόν. Έχει και αυτό, την σημασία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.