Άρης: Σενάρια για τον Ζορζ Μαντζέκ στο Καμερούν

Γιώργος Στράντζαλης09 Οκτωβρίου 2023

Μπορεί η έναρξη της επόμενης μεταγραφικής περιόδου να απέχει σχεδόν δυόμιση μήνες τα σενάρια όμως έχουν αρχίσει ήδη κι ένα εξ αυτών εμπλέκει τον Άρη. Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα africafoot, στο Καμερούν, γράφει ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ζορζ Μαντζέκ, τον 34χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με σημαντικό βιογραφικό στην Ευρώπη, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο.

Ο Μαντζέκ έχει 53 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του (οι τελευταίες πριν από έναν χρόνο) και πρόκειται για ένα καθαρό «6άρι», ο οποίος μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Στον Άρη βέβαια “καίγονται” για ενίσχυση στην επίθεση, συν ότι προτεραιότητά τους είναι να προστεθούν στο ρόστερ “έτοιμοι” παίκτες. Οπότε μένει να φανεί αν το δημοσίευμα έχει κάποια βάση. Ο Μαντζέκ παίζει στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2007.

Ξεκίνησε στη Γερμανία για λογαριασμό της Στουτγάρδης και έπαιξε επίσης στην Καϊζερσλάουτερν, πριν φύγει με μεταγραφή στη Γαλλία και τη Ρεν το 2010. Επιπλέον, φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ για να μετακομίσει το 2013 στην Τουρκία για την Ερσίγεσπορ και δύο χρόνια μετά επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μετς. Το 2017 πήρε μεταγραφή στη Σπάρτα Πράγας, το 2019 στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ το 2020 μετακόμισε στο Βέλγιο (Μπέβερεν) ως ελεύθερος.

Το καλοκαίρι του 2021 πήγε ξανά στην Τουρκία για την Κοτσαέλισπορ, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άρης εξετάζει την περίπτωσή του, με την προοπτική μάλιστα να τον ενσωματώσει σύντομα στην ομάδα, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος τον Ιανουάριο, ενώ οι συμπατριώτες του γράφουν για ενδιαφέρον και από την Σαουδική Αραβία, την Ινδία, αλλά και από ομάδα από το Ισραήλ. Ωστόσο, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι εξαιρετικά αμφίβολο να προχωρήσει αυτή η προοπτική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.