Λιάκος: «Μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ οι ετοιμοπόλεμοι στον πάγκο»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Νίκος Λιάκος φόρεσε την φανέλα και του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ στο παρελθόν, ήταν παρών στις εξέδρες του γηπέδου των Ζωσιμάδων και είχε την δυνατότητα να μιλήσει στο Metropolis 95,5 για το τελικό αποτέλεσμα. Και κυρίως κλήθηκε να σχολιάσει, εάν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή όχι.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: “Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, μπήκαν τέσσερα γκολ, τρία από τον ΠΑΟΚ και ένα από τον ΠΑΣ . Στο ερώτημα που θέσατε, εάν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, θα πω ναι ότι ήταν, σε γενικές γραμμές. Εάν ήταν πιο τυχερός ο ΠΑΣ θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη στο σκορ.

Για τον Αντρίγια, δεν είναι καλή ενέργεια για να πηγαίνει έτσι προς την κερκίδα και να κάνει μία χειρονομία που δεν ήταν σωστή. Δεν ξέρω τι χειρονομία έκανε. Και δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. Για τους παλαιότερους πάντως μπορώ να πω ότι δεν επιτρέπεται να πηγαίνουμε προς την εξέδρα και να κάνουμε χειρονομίες προς την εξέδρα ότι κι αν ακούει ένας παίκτης.

Επίσης να αναφέρω ότι η απουσία του Τσαούση ήταν πλήγμα που δεν έπαιξε, όπως και η απουσία του Καραχάλιου στοίχισε πολύ στην ομάδα του ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο 11 παίκτες πρώτης γραμμής και αυτό δείχνει τις πολλές επιλογές που είχε ο Λουτσέσκου”.

- Τσαούσης ή Ράφα Σοάρες; Ποια είναι η άποψή σου;

“Καλοί είναι και οι δύο. Ο Τσαούσης είναι πολύ καλός. Θα κάνει τα παιχνίδια του ως δανεικός και θα δείξει την αξία του, αυτό πιστεύω. Και θα επανέλθει στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να δείξει πολλά περισσότερα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.