Νέα απώλεια βαθμών θα (συν)ταράξει τον ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης24 Σεπτεμβρίου 2023

«Μην πυροβολείτε τ0ν… πιανίστα. Κι ο Σαμάτα είναι καλός …πιανίστας «! Δε ρωτήσαμε απλά, βετεράνο φορ του ΠΑΟΚ, από εκείνους στο όνομα των οποίων έπιναν νερό οι φίλοι του «δικέφαλου», εάν κι εφ’ όσον είναι ικανοποιημένος από τον Τανζανό διεθνή.. Ρωτήσαμε, εάν κι εφ’ όσον οι φίλοι του «δικέφαλου» θα είναι στο ίδιο έργο – το λένε και… «Αντόνιο Τσόλακ» - θεατές.


Η απάντηση του ήταν κατ’ αρχήν αποστομωτική. Στη συνέχεια ήταν επεξηγηματική. «Δεν είναι παρεμφερείς περιπτώσεις. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Αντόνιο Τσόλακ για «αντί Πρίγιοβιτς». Κι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπουάνα Σαμάτα για «αντί Ολιβέιρα» αλλά με γκολ… στο ενεργητικό του. Ο Κροάτης ήταν φουνταριστός φορ περιοχής. Ο Τανζανός είναι περιφερειακός φορ. Θεωρώ πως ξέρει μπάλα. Καθυστερεί, να μπολιαστεί λέω …»!

Τιμούμε τον λόγο μας. Δεν αναφέρουμε το όνομα του βετεράνου φορ. Λατρεύει και λατρεύεται από τον ΠΑΟΚ. Ουδέποτε ήταν της προβολής. Μια ζωή στην σκιά της ήταν. Δεν πολυμιλά στον Τύπο. Μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του.

«Δεν το παλεύει μαζί του τυχαία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος είναι έξπερτ στις προσωπικές σχέσεις. Ξέρει, τι μπορεί, να περιμένει από τον Τανζανό. Στήριξη πανταχόθεν θέλει ο Μπουάνα Σαμάτα. Μην πυροβολείτε τ0ν… πιανίστα. Κι αυτός είναι καλός …πιανίστας»…

Στον λόγο του βετεράνου φ0ρ του ΠΑΟΚ δε χωρά αντίλογος. Χωρά βέβαια, αναμονή και προσμονή από τον κόσμο. Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε.

Οι αριθμοί πάντως, αφήνουν τον Μπουάνα Σαμάτα πριν από τον Μπράντος Τόμας. Κι ενώ ο Τανζανός ήρθε για «πρώτο βιολί», για να είναι «δεύτερο» ο Ισπανός! Επί του παρόντος οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Μπουάνα Σαμάτα έβγαλε συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα με μηδέν τελικές, με μηδέν ασίστ, με μηδέν κλεψίματα και φυσικά, με μηδέν γκολ. Το χείριστο στοιχείο του (επί του παρόντος, έτσι;) με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αλλά… Οφείλουμε, να αναγνωρίσουμε πως ο Μπουάνα Σαμάτα δεν είχε την πολυτέλεια – επειδή περί τέτοιας πρόκειται – να παίξει με τον Κύριλλο Ντεσπότοφ. Θεωρούμε πως η παρουσία του Βούλγαρου, θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Τανζανό. Αν κι ό, τι εμείς θεωρούμε απέχει από την πράξη. Όλα στην πράξη κρίνονται, βλέπετε…

Ας περιμένουμε λοιπόν, την πράξη – σήμερα, αύριο θα τους δούμε μαζί – για να αντιληφθούμε πόσο θα βοηθηθεί (και πόσο θα τον βοηθήσει συνάμα…) ο Μπουάνα Σαμάρα από τον Κύριλλο Ντεσπότοφ. Θα είναι μία σημαντική πράξη! Από το (θετικό, έτσι;) αποτέλεσμα της οποίας θα ωφεληθεί σοβαρά η αγωνιστική υγεία του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείουμε μάλιστα, να τους δούμε μαζί ίσως κι απόψε στα Γιάννινα.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ είναι do or die! Όπως τα κατάφερε, όντας μάλιστα, ανώτερος, κόντρα σε ΟΦΗ κι Άρη… Ο ΠΑΟΚ κατέστησε τον αποψινό αγώνα, κρισιμότατο για το Πρωτάθλημα. Ήδη μετρά απώλειες πέντε βαθμών σε δυο αγώνες. Νέα απώλεια θα τον κρατήσει πολύ, πάρα πολύ πίσω στον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος. Πέραν αυτού, θα ταράξει και την ηρεμία ομάδας και κόσμου μετά τη νίκη στη Φιλανδία. Και για να τα λέμε τα πάντα, όλα; Θα (συν)ταράξει τον ΠΑΟΚ! Λίγο το ‘χετε;

ΥΓ 1 : Παραιτήθηκε ο Μπένετ. Κόπηκε ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας της διαιτησίας. Ένα… Ηρακλή χρειάζεται το ποδόσφαιρο για τον 13ου άθλο. Μόνον έτσι θα το γλυτώσει από την διαιτησία!

ΥΓ 2 : Ο Μάνταλος – από τα σημαντικά κεφάλ(α)ια της ΚΕΔ και φυσικά, της Λερναίας Ύδρας της. μένει; Εάν ναι, η ΕΠΟ ξανά κάνει μια τρύπα στο νερό! Τ’ είχες ΕΠΟ, τ’ είχα πάντα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.