Τουρκία: Συνελήφθησαν 10 ύποπτοι για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Σε συλλήψεις δέκα ατόμων προχώρησαν οι Αρχές στην Τουρκία, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα

Δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχειρήσεις που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με την υποψία ότι πρόκειται για μέλη (αντίπαλης) οργάνωσης, που προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη σε σχέση με τη δολοφονία έξι μελών της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, σε ένοπλη επίθεση στη Λούτσα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διεύθυνση Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που διεξήγαγε η Διεύθυνση του Κλάδου Οργανωμένου Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν να πραγματοποιήσουν ενέργεια αντιποίνων στην Κωνσταντινούπολη σε σχέση με τη δολοφονία των «έξι».

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο ANKA, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση στις 19 Σεπτεμβρίου στις διευθύνσεις που καθορίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση 10 ύποπτοι.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις διευθύνσεις των υπόπτων, κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, έξι γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας και περίπου 430 χιλιάδες λίρες Τουρκίας. Οι έρευνες συνεχίζονται αναφέρει το πρακτορείο.

dnews.gr 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.