Άρης: Στερεύουν οι επιλογές στον άξονα

Βασίλης Βλαχόπουλος21 Σεπτεμβρίου 2023


 Οι ενοχλήσεις στον μηνίσκο οδηγούν τον Λούκας Ρουπ στη Γερμανία για να εξεταστεί εκ νέου από τον προσωπικό γιατρό του και η επικύρωση της απουσίας του 32χρονου μέσου βάζει σε μπελάδες τον Ακη Μάντζιο ο οποίος ελπίζει στην… ταχεία ανάρρωση του Βλάντιμιρ Νταρίντα ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης (24/9, 17:30) με τον Παναιτωλικό.

Μάλλον πρόκειται για ειρωνεία της τύχης καθώς εκεί που αναφερόταν σε έντονο βαθμό η πληρότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τώρα διαπιστώνεται πρόβλημα. Η απουσία του Ρουπ είναι δεδομένη και μάλιστα το ερώτημα για τον Γερμανό μέσο δεν σχετίζεται τόσο με το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό όσο με τα άλλα δύο που ακολουθούν – με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (27/9) και την Κηφισιά (1/10) – πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι με… προβληματισμό είχε ταξιδέψει ο 32χρονος μέσος στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον προσωπικό γιατρό του και τον περασμένο Φλεβάρη και τελικώς έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Η ουσία είναι ότι βρίσκεται εκτός πλάνων ενόψει Κυριακής. Ο Ακης Μάντζιος ελπίζει ότι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό το οποίο τον κράτησε εκτός ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή υπήρχε η επιλογή της παυσίπονης ένεσης, αλλά μπροστά στο ρίσκο διόγκωσης του προβλήματος και του κινδύνου επιβάρυνσης της κατάστασής του, αυτή απορρίφθηκε ασυζητητί. Εφόσον οι Νταρίντα είναι διαθέσιμος τότε θα πάρει θέση πίσω από τον Μορόν κι έτσι η κρίση θα ξεπεραστεί αλλά με τη γνώση ότι δεν μπορεί να «βγάλει» ολοκληρο 90λεπτο. Αν όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Γιατί ο Νέβεν Τζούρασεκ, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση, δεν είναι δημιουργός αλλά παίκτης με περισσότερες αμυντικές αρετές, ενώ ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Δεν ήταν τυχαίος ο αποκλεισμός του από την 20αδα στο ντέρμπι, ούτε επίσης ήταν συμπτωματικό το ότι χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα λεπτά στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Αν ο Κροάτης θέλει να μπει στο rotation θα πρέπει να βελτιωθεί και στην παρούσα στιγμή, σίγουρα δεν είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή του. Αντιθέτως, για τον ρόλο του δεύτερου 8αριου, μέσα στις επιλογές του προπονητή του Αρη είναι ο Ρούμπεν Πάρντο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.