Δήμαρχος Σερρών: «Διαθέσαμε δύο εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο του Πανσερραϊκού»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2023

O Δήμαρχος Σερρών με παρέμβαση του στο Metropolis 95,5 έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την χρονική καθυστέρηση που σημειώθηκε, κατά την οποία ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε από την έναρξη, να χρησιμοποιήσει την φυσική του έδρα.

Ο δήμαρχος Σερρών Aλέξανδρος Χρυσάφης στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής:

“Ήδη έχει δοθεί άδεια στο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Θα παίξει το Σάββατο, στο ανακαινισμένο γήπεδο. Εκεί όπου ο Δήμος έριξε πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ για να ανακαινιστεί. Ένα γήπεδο, για το οποίο πριν από την έναρξη της σεζόν δεν είχαμε ούτε σχέδια, ούτε άδειες και το αναμορφώσαμε αποτελεσματικά. Όχι μόνο για την διαμόρφωσή του, αλλά για να γίνει το γήπεδο ασφαλές. Όχι απλά για να είναι λειτουργικό. Υπήρχαν και προβλήματα στατικότητας τα οποία λύσαμε”.


- Γιατι το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο πριν από την έναρξη της σεζόν;

“Αυτό έγινε για την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Έπρεπε να γίνουν όλες οι εργασίες για να τηρούνται οι προδιαγραφές και να μπορέσει να αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός. Έπαιζε η ομάδα μέχρι τα τέλη Μαϊου, εξασφάλισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και δεν είχαμε τον χρόνο για να ολοκληρώσουμε σε χρόνο ρεκόρ τις διαδικασίες. Τα καταφέραμε όμως. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς κάναμε όλες τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες. Ο Δήμος διέθεσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο 900 χιλιάδες ευρώ. Σε συνεργασία με την ΠΑΕ κάναμε την παρέμβαση και το Σάββατο θα χαρούμε την ομάδα στην Λίγκα.

Και από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκαναν παρεμβάσεις για την βελτίωση των χώρων. Δεν γνωρίζω, πόσα χρήματα διάθεσαν από την ΠΑΕ για να φθάσουμε στο αίσιο αποτέλεσμα. Για να το χαρούν όλοι οι φίλαθλοι. Και οι Σερραίοι. Και οι επισκέπτες”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.